Snel en compleet een cursuswebsite laten ontwikkelen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Ieder z’n vak, toch? Misschien ben jij goed met je handen, met woorden, met ingrediënten of camera’s – maar niet zo met online tools. Hoewel we het met Maatos makkelijk hebben gemaakt voor iedereen om een online cursusomgeving te maken (hello, drag and drop systeem!), snappen we dat het toch niet voor iedereen is weggelegd. 

Of misschien heb je juist speciale wensen die net wat lastiger zelf in te bouwen zijn, zoals bepaalde tools of integraties. Je hoeft dan niet wekenlang zelf te klungelen. 

Opstartservice VS custom

Bij Maatos heb je twee keuzes wanneer het aankomt op het uitbesteden van het ontwikkelen van je cursuswebsite. We kunnen een volledig customized e-learningomgeving voor je maken, of we helpen je je cursusomgeving opzetten met de opstartservice. Welke is geschikt voor jou? We vergelijken in deze blog de twee mogelijkheden, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Maatos opstartservice

De opstartservice leveren we aan online instructeurs die om wat voor reden dan ook hulp willen bij het bouwen van hun Maatos leeromgeving. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het opstellen van je cursus. 

Wanneer je dit aanvraagt, krijg je van ons een vragenlijst toegestuurd. Daarmee gaan we achterhalen aan welke stijl en functionaliteiten je zat te denken. Dan gaan wij bouwen. Jij kunt ondertussen gewoon verder werken aan je cursusmateriaal. We leveren een eerste opzet aan, waarna je feedback mag geven. 

Je hebt altijd minimaal 2 revisierondes. We bieden de opstartservice in 3 verschillende pakketten aan, afhankelijk van hoeveel hulp je nodig hebt. 

Maatos Custom

Hiermee ga je een stap verder en laat je ons een custom leeromgeving maken. Hierbij gaat het er minder om dat je geen zin of tijd hebt om het zelf te doen, maar meer om dat je speciale wensen hebt die zelf lastig te verwezenlijken zijn. 

Gelukkig hebben wij een team van developers en andere experts klaarstaan die jouw unieke leeromgeving in een handomdraai vorm geven en zorgen dat alles perfect werkt. We leveren daarbij echt maatwerk: zowel qua de gewenste stijl, als de gewenste opties. Om zeker te weten dat je echt krijgt wat je zoekt, werken we nauw met je samen.

Hulp nodig bij het ontwikkelen van je e-learning website?

Ons team staat voor je klaar! Ben je niet zeker welke van de bovenstaande opties het beste aansluit bij jouw situatie, stuur ons dan een bericht of plan een vrijblijvende call in met Anton – die weet je sowieso te helpen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Artikel uit de categorie:

Vicky Frissen

Vicky Frissen

Met blogs vol tips en vergeet-dit-nietjes schrijft copywriter Vicky over hoe je van je cursus een succes maakt - en er nog plezier aan beleeft ook.

Download gratis ebook

Ontdek de 10 meest gemaakte fouten bij online cursussen