Over ons

Leer ons kennen

Waarom we doen wat we doen, en wie we eigenlijk zijn, ontdek je hier!

Nieuwe dingen leren en kennis delen was voor ons altijd een passie en hobby. Nu is het ook ons levenswerk! De afgelopen jaren is de wereld van e-learning gigantisch gegroeid, en Maatos ook. We hebben in die tijd ontzettend veel instructeurs, cursisten en docenten mogen ontmoeten. Zien hoe aan beide kanten van het beeldscherm plezier wordt beleefd aan e-learning, maakt het voor ons makkelijk om elke dag ons beste beentje voor te zetten om Maatos nog beter te maken. Een simpel systeem, waar je écht succes mee behaalt: dat is het idee achter Maatos.

maatos logo kleur png

Ontmoet het team

anton

Anton Verkooijen

Business developer
joris van den berg designer

Joris van den Berg

Designer
lonnestegeman

Lonne Stegeman

Communicatie
michael carter developer

Michael Carter

Developer
vicky frissen

Vicky Frissen

Copywriter
Merel

Merel Roessingh

Social & Design

Dit vinden andere online instructeurs van ons

diabetes online favicon
Maatos heeft ons geholpen om ons idee werkelijkheid te laten worden. In het begin hadden we veel vragen. Deze werden keer op keer zorgvuldig beantwoord, en er werd actief meegedacht. We hebben gebruik gemaakt van de opstartservice en zijn hier erg tevreden over. Omdat er achter de schermen aan onze cursus werd gewerkt en laagdrempelig contact met ons werd gehouden voor vragen tussendoor, konden wij ons richten op het schrijven van de content en het maken van de video’s. Dit scheelde ons kostbare tijd. De opstartservice heeft een mooie cursusomgeving voor ons gecreëerd. Een betrouwbare en overzichtelijke look met een logische indeling zonder al te veel poespas, net zoals we in gedachten hadden. Bedankt Joris en Anton!
Indah Lekatompessy
ammy bedaf
Ik zat op een verouderde cursusomgeving en wilde een cursusomgeving met meer mogelijkheden. Met mijn Maatos-omgeving wilde ik een volgende stap in mijn bedrijf zetten. Ik weet dat ik nog meer uit mijn bedrijf kan halen. We zijn aan de slag gegaan met overstappen op Maatos. Dit is met veel enthousiasme en inzet van de kant van Maatos opgepakt. ook mijn webmanager is enthousiast over de medewerking van Maatos: ze denken mee en reageren snel op onze mails. Ik ga met Maatos een volgende ontwikkeling in met mijn bedrijf.
Ammy van Bedaf
mariella wassing
Ik heb meerdere andere platforms geprobeerd om mijn cursus Gimp online te zetten, maar geen enkele werkt zo prettig als die van Maatos. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig, en met de meegeleverde tutorials ben je zo op weg. Ook over de service ben ik te spreken: al mijn vragen werden binnen no-time beantwoord. Voor zowel technische als marketing vragen kreeg ik goede hulp bij het indelen van mijn website. Ik ben er blij mee!
Mariella Wassing
Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht logo
Ik was zelf begonnen met een e-learningplatform via WordPress. Toen ik daarmee bezig was, liep ik tegen allerlei kleine technische problemen aan, en de werken van het platform was niet optimaal. Via de website van Soofos heb ik geprobeerd om de e-learningmodules toe te voegen. Dat werkte erg prettig, en de uitstraling en het gemak waarmee je cursussen aan kon maken, sprak me enorm aan. Door een vraag over de video’s werd ik bekend met Maatos. Dat vind ik een erg prettig platform, waar ik bovendien zelf de regie heb over het maken van de e-learningmodules. Mijn eigen omgeving was snel ingericht op basis van mijn wensen en ik kan ook zelf pagina’s aanmaken. Als ik tegen technische problemen aanloop, vind ik het erg prettig dat ik zo snel geholpen wordt. De service, prijs en kwaliteit zijn wat mij betreft optimaal.
Cynthia Zweeris
milou women entrepeneur college
De opstartservice was voor mij een heel fijn beginpunt, ik werd volledig ontzorgd en geholpen met de start van mijn platform. Dit heeft me veel kostbare tijd gescheeld. Het systeem werkt goed en is overzichtelijk. Joris en Anton staan altijd klaar en reageren erg snel op vragen. Een hele fijne samenwerking waar ik erg blij mee ben!
Milou Knierim
emile ruig
Ik ben super enthousiast over Maatos, omdat ik een partner heb die mij niet alleen faciliteert maar ook versterkt en meedenkt in het belang van mijn bedrijf. Ga zo door mannen, jullie hebben een fantastisch product en service! Het systeem moest ik even doorkrijgen. Zo liep ik bijvoorbeeld tegen een klein probleem bij het instellen van emailintegratie aan. Daar baalde ik heel erg van op dat moment want ik dacht "nu heb ik een aantal uur vrij gehouden om dit te doen maar loop ik hierop vast". Maatos een email gestuurd en vervolgens de beste service mogen ontvangen in lange tijd. In het antwoord dat ik van Joris kreeg werd mij niet alleen verteld waarom wat ik wilde niet lukte, maar had Joris ook gelijk de praktische oplossing doorgevoerd, waardoor de verloren tijd weer voor mij was teruggewonnen. Echt fantastisch. Het mooie hieraan is dat ik al meerdere van dit soort ervaringen heb gehad, en dat het dus niet iets eenmaligs is.
Emile Ruig
sasja bork
Voor onze online teken- en schildercursussen van Schilder.School heeft Joris van Maatos een prachtig platform gebouwd: www.schilder.school. Hij heeft tevens alle cursussen overgezet van Soofos naar Maatos. Wij zijn super tevreden over de snelheid en nauwkeurigheid waarmee hij dit heeft gedaan en de manier waarop de communicatie verliep. Het Maatos platform werkt heel fijn. We kunnen nu directer contact leggen met onze cursisten, de PR beter afstemmen en monitoren en het ziet er superstrak uit!
Sasja Bork
koen schrobbers
Ik was op zoek naar een website om mijn cursussen op te plaatsen. Ik was bekend met andere platformen maar ik wilde ook dat mensen de mogelijkheid kregen om met Ideaal te betalen. Ik stuitte op Maatos en werd goed geholpen. Vragen worden snel beantwoord, pagina ziet er goed uit en het backend systeem is makkelijk te begrijpen. Tevreden!
Koen Schobbers

Benieuwd naar meer ervaringen? Bekijk hier meer reviews →

Heb je vragen?

Heb je vragen over Maatos, of loop je tegen problemen aan in jouw cursusomgeving? We helpen je graag.