Waarom behoort Maatos tot de beste leer management systemen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Wat zijn de beste leer management systemen?

Om een leer management systeem te kunnen classificeren als “de beste” moet deze van goede huize komen. Daarom zijn er bepaalde voorwaarden waaraan het LMS moet voldoen. Een paar voorbeelden hiervan zijn onder andere gebruiksvriendelijkheid, het centraal stellen van het leerproces en de beschikbaarheid.

Een goed LMS, laat staan de beste, beschikt over deze voorwaarden en stelt de gebruiker hiermee in staat om het leerproces te vergemakkelijken. Daarom is maar een selecte groep systemen die hieraan voldoen. We hebben daarom met Maatos geprobeerd om de beste eigenschappen van verschillende leersystemen te bundelen.

Niet bekend met het begrip “LMS”? Lees dan wat een LMS is!

Aanbod van LMS’en in Nederland

Het aanbod van LMS’en specifiek voor de Nederlandse markt is helaas niet groot. Dat vinden we oprecht jammer, want gezonde competitie is goed. Hopelijk zien we snel dat andere aanbieders Nederland ook serieuzer gaan nemen. Het is namelijk een plek waar educatie ongelofelijk belangrijk is. Tot nu toe zijn er geen andere LMS’en of cursusplatformen die Nederlandstalig zijn ingericht, niet zoals Maatos dat is.

Beste platform voor je eigen cursus

Voordat je gaat kijken naar een eigen LMS of platform moet je bepalen wat je doel er is. Wil jij je online training aanbieden aan het grote publiek, dus commercieel? Of wil je een systeem om je e-learning te maken voor in je eigen organisatie? Heb je wel echt behoefte aan een volledig eigen omgeving of is een digitale marktplaats al voldoende? Je kan namelijk de volledige controle over je leer management systeem krijgen of je kan je aansluiten bij de beste of grootste cursusplatformen van Nederland.

Zo’n platform voor cursussen, zoals Soofos, helpt je dan bij het verkopen en je hebt verder geen omkijken naar het systeem. Dit werkt allemaal op de achtergrond door en wordt door een team gemanaged. Bij een eigen platform voor je cursussen, zul je het meeste zelf moeten doen, maar dit geeft je wel de vrijheid om zelf te bepalen hoe het werkt en eruitziet.

Platform om online academie op te starten

Wil je echt een stap maken in de wereld van het online leren? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een eigen platform te starten en deze vervolgens uit te bouwen tot een eigen academie. Je kan hier volledig je ei in kwijt. We hebben al meerdere mensen gezien die nu een platform hebben met meerdere design- of tekencursussen. Alles is mogelijk, als je kan bedenken, dan kan je het met Maatos ook maken.

Er is een grote kans dat je meerdere cursussen wilt gaan aanbieden. Dat kunnen we je ook zeker aanraden, want er liggen meer kansen voor je wanneer je dat ook daadwerkelijk doet. Met het aanbieden van meerdere cursussen vergroot je niet alleen je aanbod. Je vergroot er ook de kans mee dat de klant vind wat hij of zij zoekt en maakt je platform breder.

Beste integraties en duidelijke functionaliteiten

Om het meeste uit een platform te halen, wil je dat deze precies beschikt over de functionaliteiten die je van een modern leer management systeem verwacht. Wij zorgen ervoor dat je een basis hebt van plug-ins die je in vrijwel elk geval nodig hebt en we zorgen dat er integraties met nuttige tools en programma’s mogelijk zijn. Zo kan je altijd je eigen marketing verzorgen én heb je volledige controle over het management van je cursisten en cursussen.

Ga aan de slag met Maatos en haar mogelijkheden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Artikel uit de categorie:

Rick de Bie

Rick de Bie

Rick is ondertussen een jaar werkzaam bij Maatos en heeft al tientallen instructeurs geholpen succesvol een cursus te publiceren! Leren over de belangrijkste onderdelen van marketing? Dan moet je bij Rick zijn. Het delen van kennis is een passie, vooral over onderwerpen waar hij diep op in kan gaan!

Download gratis ebook

Ontdek de 10 meest gemaakte fouten bij online cursussen