Cases

Mogelijkheden van Maatos

Bekijk hoe Maatos gebruikt wordt aan de hand van echte cases

1 Cursus backend

Deze stijl is gemaakt voor als je vooral het systeem wilt gebruiken om de cursussen aan de gebruikers uit te leveren. Deze stijl bestaat uit een afreken pagina, een inlogpagina ende omgeving voor cursisten om de cursus te volgen. 

Dit is een ideale oplossing als je al een eigen website hebt waar je de cursussen op promoot. De cursussen en overzichten kunnen worden afgeschermd. Daarnaast kun je ook losse sales pagina’s maken.

2 Focus

Als jouw cursusomgeving voornamelijk gefocust is rondom één onderwerp (met maximaal 5 cursussen) of cursus, is de kleine cursus website een goede uitkomst. 

Bezoekers krijgen snel een overzicht van welke cursussen beschikbaar zijn en kunnen direct starten. Je kunt daarnaast zelf ook blogs schrijven en landingspagina’s maken.

3 Academy

Een Academy omgeving is bedoeld voor mensen die een divers aanbod en vele cursussen willen aanbieden.

Vooral de zoekfunctionaliteit en het gebruik van categorieën is handig voor het overzicht van de gebruikers.

4 Cursussen + Webshop

Binnen Maatos zit een gehele e-commerce oplossing. Maak dus bijvoorbeeld ook jouw eigen webshop en verkoop (digitale) producten naast jouw cursus.

Je kan eenvoudig een webshop toevoegen zodat je ook snel kunt starten met de verkoop van je eigen producten.

5 Cursussen + Live Sessies

Wil je ook 1-op-1 sessies verkopen? Of wil je mensen een vast moment laten inboeken waar ze bijvoorbeeld een evenement kunnen bijwonen?

Je kan in jouw omgeving live boekbare producten instellen en verkopen. In dat geval kunnen cursisten een datum plannen in een kalender en direct een tijdslot reserveren en afrekenen.

Op zoek naar meer voorbeelden?

Benieuwd hoe anderen Maatos ervaren?

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox