Projecten

Inspiratie nodig?

Bekijk wat onze gebruikers hebben gemaakt met Maatos en ontdek alle mogelijkheden!

voorbeeld sites Maatos portfolio png

Voorbeelden Maatos sites

firstacademie voorbeeld

Firstacademie

Op de First Center Academie kun je verschillende online cursussen kopen. Voor een vast bedrag per maand krijg je onbeperkt toegang tot alle cursussen van de Academie.

Bekijk site
schilder.school voorbeeld

Schilder School

Op de Schilder.School leer je tekenen en schilderen als een echte kunstenaar. Met de methode van Sasja Bork krijg je een gedegen basis qua kennis en vaardigheden waarna je met verve het witte doek of papier aankunt!

Bekijk site
women entrepeneur college voorbeeld

Women Entrepreneurship College

Women Entrepreneur College verbindt, inspireert en leert jonge vrouwen meer over het starten van een eigen onderneming tijdens onze Colleges.

Bekijk site
cursusgimp.nl voorbeeld

Cursus Gimp

Cursusgimp geeft diverse cursussen over het open source programma Gimp. Hiermee kan je o.a. foto’s bewerken, digitaal tekenen en ontwerpen. Van beginners tot gevorderden.

Bekijk site
feducon voorbeeld

Fysiotherapie en arbeid

Een geaccrediteerde cursus voor fysiotherapeuten die op een gestructureerde manier met bedrijven in gesprek willen en minder afhankelijk van zorgverzekeraars te worden.

Bekijk site
Koenz voorbeeld

Koenz Academy

Wil je graag in of met de gaming & esports industrie werken maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je op het juiste adres!

Bekijk site
Academy 4 Horses voorbeeld

Academy 4 horses

Academy4horses is dé online leeromgeving waar alles leert over het trainen van paarden en van jezelf.

Bekijk site
InnerBLISS voorbeeld

Inner Bliss

Ontdek hoe je vanuit rust, helderheid & zelfvertrouwen uit de chaos van je leven te stappen en zelf weer de regisseur van je leven te zijn.

Bekijk site
shape4business voorbeeld

Shape 4 Business

Leer en implementeer op basis van best practice Microsoft Dynamics 365 Business Central. Stap voor stap op een eenvoudige maner leren wij u specialist worden in Business Central.

Bekijk site
slow living voorbeeld

Slow Living Nederland

Wil jij nooit meer te weinig tijd hebben, nooit meer te druk zijn? Leer hoe je met Slow Living tijdrijk wordt een relaxter leven kunt leiden

Bekijk site
Laad meer projecten...