Vliegend van start met jouw website? ūüöÄ
Laat onze experts jouw site designen met de Opstartservice (nu slechts ‚ā¨1399 ‚ā¨499) ‚Üí

Privacy Policy

Privacy Policy

Op deze pagina treft u de privacyverklaring van Verantwoordelijke (Maatos B.V.) aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke is statutair gevestigd te Hattem aan Hommelbrink 6 (8051PV) en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer: 73843938 en draagt de naam Maatos B.V. 

Verantwoordelijke is per e-mail te bereiken via support@maatos.nl 

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Verantwoordelijke omgaat met de verwerking van de persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorie√ęn) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Verantwoordelijke aan welke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.¬†¬†

Verantwoordelijke behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt in januari 2023. 

Soorten, doelen, rechtsgronden en termijn van verwerking van persoonsgegevens

Aan de verwerking van uw gegevens liggen de volgende rechtsgronden ten grondslag:¬†u geeft toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens en het verwerken is noodzakelijk voor Maatos om de door Maatos aangeboden diensten te kunnen verlenen. Bovendien is het verwerken van persoonsgegevens noodzakelijk voor Maatos om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. De persoonsgegevens worden gebruikt voor¬†het leveren van diensten, het aanmaken van een account en het installeren van de leeromgeving. Bij het plaatsen van een bestelling op de website of door het contactformulier op de website¬†wordt aangegeven welke gegevens verplicht ingevuld moeten worden. Dit zijn NAW gegevens, gebruikersnaam, telefoonnummer, avatar, IP adres, bestelgegevens, bedrijfsgegevens en rekeninggegevens.¬†Via de website wordt ook uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig om gemakkelijk contact met elkaar te onderhouden, maar wordt ook gebruikt om u op de hoogte te stellen van producten of diensten die interessant voor u kunnen zijn.¬†De persoonsgegevens worden opgeslagen tot 12 maanden na be√ęindiging van de overeenkomst of opzegging van het account.

Persoonsgegevens die fysiek worden verzameld

Verantwoordelijke verzamelt tevens persoonsgegevens welke fysiek van u worden verkregen tijdens een (telefonisch) gesprek. Dit betreft de volgende gegevens: NAW gegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Middels het verstrekken van deze gegevens gaat u tevens akkoord met deze privacyverklaring. Dit wordt u op dat moment kenbaar gemaakt. Aan het verzamelen van deze persoonsgegevens liggen dezelfde rechtsgronden ten grondslag die zijn genoemd onder de bovenstaande alinea.  

Cookies

Verantwoordelijke‚ÄĮmaakt op haar website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u de website van verantwoordelijke bezoekt, verzamelt zij basis technische informatie zoals via welke website u op deze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie.‚ÄĮ Deze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek‚ÄĮaan‚ÄĮde website. Dit helpt‚ÄĮVerantwoordelijke‚ÄĮom een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren.¬†

Door alle cookies te accepteren ga je ermee akkoord dat jouw informatie met derden gedeeld kan worden. Klik hier om te lezen hoe wij informatie delen met Google en wat zij daarmee doen.

ServiceNaamCategorieTypeBlokkeerbaarVervaldatumDoel
WordPresswordpress_logged_in_*FunctionalSessionGeenLogin on the website
WooCommercewoocommerce_cart_hashFunctioneelGeenSessieVolg de inhoud van je winkelwagen
WooCommercewoocommerce_items_in_cartFunctioneelGeenSessieHet aantal wagentjes bijhouden
JW Playerjwplayer.volumeFunctioneelGeenDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
JW Playerjwplayer.bitrateSelectionFunctioneelGeenHardnekkigDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
JW Playerjwplayer.qualityLabelFunctioneelGeenHardnekkigDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
JW PlayerjwplayerLocalIdFunctioneelGeenHardnekkigWordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker.
JW Playerjwplayer.bandwidthEstimateFunctioneelGeenHardnekkigWordt gebruikt om de optimale videokwaliteit te bepalen op basis van het apparaat en de netwerkinstellingen van de bezoeker.
JW Playerjwplayer.muteFunctioneelGeenHardnekkigDeze cookie wordt gebruikt om je voorkeuren in de JW Player te onthouden.
KlaroklaroFunctioneelGeenDeze cookie wordt gebruikt om je cookievoorkeuren te onthouden.
Hotjar_hjSessionUser_analyticsSessieJa+1 jaarWordt ingesteld wanneer een gebruiker voor het eerst op een pagina komt. Behoudt de Hotjar gebruikers-ID die uniek is voor die site. Hotjar volgt geen gebruikers op verschillende sites.
Hotjar_hjidanalyticsSessieJa+1 jaarDit is een oude cookie die we niet meer instellen, maar als een gebruiker hem nog in zijn browser heeft staan, zullen we de waarde ervan hergebruiken en migreren naar _hjSessionUser_{site_id}.
Hotjar_hjFirstSeenanalyticsSessieJa+30 minutenIdentificeert de eerste sessie van een nieuwe gebruiker.
Hotjar_hjHasCachedUserAttributesanalyticsSessieJaSessieStelt ons in staat om te weten of de gegevensset in _hjUserAttributes Local Storage item actueel is of niet.
Hotjar_hjUserAttributesHashanalyticsSessieJa+1 minuutSlaat gebruikersattributen op die worden verzonden via de Hotjar Identify API.
Hotjar_hjUserAttributesanalyticsSessieJaHardnekkig
HotjarhjViewportIdanalyticsSessieJaSessieSlaat details van de gebruikersviewport op, zoals grootte en afmetingen.
HotjarhjActiveViewportIdsanalyticsSessieJaHardnekkigSlaat de gebruikers-ID’s voor actieve viewports op.
Hotjar_hjSession_analyticsSessieJaSessieBehoudt de huidige sessiegegevens. Zorgt ervoor dat volgende verzoeken in het sessievenster aan dezelfde sessie worden toegewezen.
Hotjar_hjSessionTooLargeanalyticsSessieJa+1 jaarZorgt ervoor dat Hotjar stopt met het verzamelen van gegevens als een sessie te groot wordt.
Hotjar_hjSessionResumedanalyticsSessieJa+1 jaarControleert of de Hotjar traceercode cookies kan gebruiken. Als dat kan, wordt een waarde van 1 ingesteld.
Hotjar_hjCookieTestanalyticsSessieJaSessie
Hotjar_hjLocalStorageTestanalyticsSessieJa+100 msControleert of de Hotjar traceercode lokale opslag kan gebruiken.
Hotjar_hjSessionStorageTestanalyticsSessieJa+1 minuutControleert of de Hotjar traceercode Sessieopslag kan gebruiken. Als dat kan, wordt een waarde van 1 ingesteld.
Hotjar_hjIncludedInPageviewSampleanalyticsSessieJa+1 minuutIngesteld om te bepalen of een gebruiker is opgenomen in de gegevenssteekproef die is gedefinieerd door de limiet voor pageviews op je site.
Hotjar_hjIncludedInSessionSample_analyticsSessieJa+30 minutenIngesteld om te bepalen of een gebruiker wordt meegenomen in de gegevensbemonstering zoals gedefinieerd door de dagelijkse sessielimiet van je site.
Hotjar_hjAbsoluteSessionInProgressanalyticsSessieJa+30 minutenWordt gebruikt om de eerste pageviewsessie van een gebruiker te detecteren.
Hotjar_hjTLDTestanalyticsSessieJaSessieWe proberen het _hjTLDTest-cookie op te slaan voor verschillende URL-subringalternatieven totdat het mislukt. Hiermee kunnen we proberen het meest algemene cookie-pad te bepalen om te gebruiken, in plaats van de hostnaam van de pagina.
Hotjar_hjClosedSurveyInvitesanalyticsSessieJa+1 jaarWordt ingesteld als een gebruiker interageert met een uitnodigingsmodal Koppelingsenquête.
Hotjar_hjDonePollsanalyticsSessieJa+1 jaarWordt ingesteld als een gebruiker een enquête op locatie invult.
Hotjar_hjMinimizedPollsanalyticsSessieJa+1 jaarIngesteld wanneer een gebruiker een enquête op locatie minimaliseert.
Hotjar_hjShownFeedbackMessageanalyticsSessieJa+1 dagIngesteld wanneer een gebruiker een feedbackwidget minimaliseert of voltooit.
 

Verwijzing naar andere websites

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op deze website. 

Het kan zo zijn dat deze website links bevat naar andere website die niet worden beheerd en/of eigendom zijn van de Verantwoordelijke. Indien u door het klikken op deze link op een andere website terecht bent gekomen, geldt de privacyverklaring van die website. Verantwoordelijke is op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor deze website of voor de privacyverklaring op deze website. Verantwoordelijke raadt u aan bij bezoek van deze website om hun privacyverklaring goed door te lezen, alvorens verder te gaan op hun website. 

Doorgifte aan verwerkers en derden

Persoonsgegevens worden verwerkt door bedrijven die door Verantwoordelijke zijn ingeschakeld voor de uitvoering van de overeenkomst. De wet noemt deze bedrijven ‘verwerkers’. U kunt hierbij denken aan de hosting providers van Maatos. De verwerkers handelen onder verantwoordelijkheid van Verantwoordelijke.¬†

Ook zullen uw persoonsgegevens worden gedeeld met derden als Verantwoordelijke op grond van een wettelijke verplichting gehouden is uw persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties. 

De persoonsgegevens die in het kader van deze samenwerking door partijen worden verwerkt, worden in beginsel niet verwerkt in landen buiten de Europese Unie en/of niet buiten de EER. Doorgifte en opslag van de Persoonsgegevens buiten de EER is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van beide partijen niet toegestaan.  

Beveiliging

Verantwoordelijke heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van u te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Tevens zit er een encryptie op wachtwoorden en wordt er dagelijks een back-up gemaakt.

Uw persoonsgegevens worden gedeeltelijk opgeslagen op een server buiten Nederland, namelijk in¬†Belgi√ę.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Indien u de door u verstrekte gegevens wil ontvangen, inzien en/of wijzigen dan kunt u een e-mail sturen naar support@maatos.nl. Wij zullen uw gegevens op dit verzoek dan verwijderen. 

Indien u vragen heeft over deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail zenden aan support@maatos.nl.  

Indien u een klacht wil indienen over Verantwoordelijke met betrekking tot het verwerken van uw persoonsgegevens, dan kunt u dit doen bij een toezichthoudende autoriteit (bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens).  

U kunt zich afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te zenden aan support@maatos.nl.

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox