Plan van aanpak voor jouw cursussite? 🚀

Kenmerken

Alles wat je nodig hebt om jouw online cursus te geven en verkopen

maatos voorbeeld laptop tablet en telefoon

Wat is Maatos?

Met Maatos maak je gemakkelijk een online omgeving voor het delen van jouw online cursus. Je creëert eenvoudig je eigen website die altijd up-to-date is. Van design tot e-commerce: je krijgt alle tools om van jouw online cursus een succes te maken.

design

Eigen branding

Je eigen omgeving kun je inrichten naar je eigen wensen. Kleuren, logo’s, teksten en meer: creëer gemakkelijk een uniek domein.

gebruiksvriendelijk maatos

Gebruiksvriendelijk

Met onze editor stel je gemakkelijk je eigen cursus samen. Je voegt eenvoudig video’s, afbeeldingen, tekst en bijlagen toe.

instellingen maatos

Controle

Je beheert zelf je klanten en administratie. Ons systeem zorgt automatisch voor de juiste berekening van btw, en stuurt je facturen naar je cursisten.

Onze tools, jouw cursus

Met onze moderne en gebruiksvriendelijke tools geef je je cursus en website professioneel vorm.
multimedia maatos

Multimedia

Video, audio, pdf’s, en meer: voeg eenvoudig alles toe wat je nodig hebt om jouw cursussen tot leven te laten komen.
drag and drop maatos

Drag & Drop

Het samenstellen van je cursuspagina doe je in een handomdraai: met een handig drag and drop systeem maak je precies de pagina die je wilt.
toetsen maatos

Toetsen en vragen

Maak je cursus compleet door een quiz toe te voegen. Zo meet je gemakkelijk en op een leuke manier de voortgang van je cursisten.
certificaten maatos

Certificaten

Maak het officieel met een cursuscertificaat. Stel gemakkelijk een certificaat op en reik het uit aan cursisten die je cursus hebben doorlopen.
forum op maatos

Forum

Samen sta je sterker! In het online forum kunnen cursisten met elkaar in overleg, vragen stellen en samen tot nieuwe inzichten komen.
statistieken maatos

Cursisten beheer

In het cursisten overzicht beheer je alle cursisten, zie je hun voortgang, knelpunten en kun je reageren op vragen van studenten.

Meer dan een LMS

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Integratie met Mollie

Onze online cursusomgeving integreert naadloos met Mollie. Zo kunnen je cursisten in Nederland betalen met iDeal, overboeking, creditcard, PayPal en meer. In België kun je o.a. werken met MisterCash.
betaalmogelijkheden maatos
seo met maatos

Trek organisch bezoekers aan

SEO geoptimaliseerd

Dankzij de integratie met Yoast krijg je automatisch inzichten die je helpen om je teksten te optimaliseren voor Google. Zo word je goed gevonden in Google en vinden nog meer bezoekers jouw cursuspagina.

Automatiseer jouw e-mailmarketing

Marketing makkelijk gemaakt

Met de integratie met je favoriete e-mailmarketingtools staan alle benodigde gegevens automatisch klaar. Kies o.a. uit Klaviyo, MailChimp, ActiveCampaign, en stuur met een paar kliks informatie en aanbiedingen naar je cursisten.
e-mailmarketing met maatos
voorbeeld maatos webshop op laptop

Verkoop meer dan cursussen

E-commerce mogelijkheden

Met Maatos heb je geen aparte webshop nodig. Met onze slimme integraties verkoop je gemakkelijk aanvullende producten via hetzelfde systeem, van extra lesmateriaal tot ondersteunende producten.

Start nu met het verkopen van je eigen online cursus

Direct zelf aan de slag?
mariella wassing

Ik heb meerdere andere platforms geprobeerd om mijn cursus Gimp online te zetten, maar geen enkele werkt zo prettig als die van Maatos. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig, en met de meegeleverde tutorials ben je zo op weg.

Ook over de service ben ik te spreken: al mijn vragen werden binnen no-time beantwoord. Voor zowel technische als marketing vragen kreeg ik goede hulp bij het indelen van mijn website. Ik ben er blij mee!

Mariella Wassing   |   Cursus Gimp

cursusgimp voorbeeld maatos

Nog meer uitgebreide features? 

Stap in de spotlight met een custom Maatos leeromgeving

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

We kunnen ons voorstellen dat het een beetje overweldigend kan zijn. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen.