Prijzen

Oneindige mogelijkheden met jouw eigen cursusplatform

Ontdek Maatos 30 dagen gratis en ga direct aan de slag!

Basis

39
per maand (excl. btw)
32,50
per maand (excl. btw)
jaarlijks gefactureerd
Probeer 30 dagen gratis Probeer 30 dagen gratis
 • 5 cursussen
 • 2 beheerdersaccounts
 • Integratie met Google Analytics, Facebook & e-mailmarketing
 • iDeal, PayPal & creditcard integratie
 • Templates voor algemene voorwaarden & privacy policy
 • Basis website templates
 • Drag en drop paginabouwer

Compleet

119
per maand (excl. btw)
99,17
per maand (excl. btw)
jaarlijks gefactureerd
Probeer 30 dagen gratis Probeer 30 dagen gratis
 • Alle basis en premium functionaliteiten
 • 100 cursussen
 • 10 beheerderaccounts
 • Eigen custom domein
 • Custom afrekenpagina en orderbumps
 • Affiliate marketing systeem
 • Geoptimaliseerd voor funnels

Eerst je cursusomgeving maken, dan pas echt betalen

Richt je leeromgeving en cursus op je eigen tempo in. Met het ontwikkelabonnement kun je voor slechts 10 per maand alles alvast klaarmaken voor je cursisten, zonder meteen de volledige prijs van een volledig abonnement te betalen.

In die periode kun je nog geen cursisten toevoegen of betalingen verwerken. Wel heb je toegang tot alle tools en kun je op je gemak de mogelijkheden van Maatos ontdekken. Zodra je klaar bent, switch je naar een basis of premium abonnement en kun je starten met het verkopen van je cursus.

10

per maand (excl. btw)

Basisfuncties bij alle abonnementen

Probeer Maatos 30 dagen
vrijblijvend uit

Nog meer uitgebreide features?

Alles is mogelijk met een custom Maatos leeromgeving

Extra hulp nodig?

Opstartservice

Wil je vliegend van start gaan? Ontdek de opstartservice van Maatos! Wij verzorgen de complete inrichting van je cursuspagina, zodat jij je kunt focussen op het maken van jouw cursus. Bekijk de verschillende opties.

Ontdek meer

Marketing support

Hulp nodig bij het promoten van je cursus? Dankzij onze ervaring met het verkopen van online cursussen kunnen we ook voor jou een passende marketingcampagne uitdenken en opzetten.

Ontdek meer

Veelgestelde vragen

Ja! De hosting van jouw omgeving is inbegrepen. Je kunt onbeperkt materialen uploaden en toevoegen. Verder werken we met een fair-use policy om er zeker van te zijn dat we altijd een optimale snelheid van jouw omgeving kunnen faciliteren. Tot 5.000 actieve maandelijkse gebruikers (gebruikers die ingelogd zijn) valt alle hosting binnen jouw abonnement. Daarboven zullen we contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo blijf jij verzekerd van een snelle omgeving zonder beperkingen!

Je kunt volledig aan de slag zonder extra kosten buiten je abonnement te maken.

Als je gebruikt maakt van Mollie om betalingen te kunnen ontvangen, betaal je transactiekosten aan Mollie. Deze bedragen vind je hier. Daarnaast zijn er optionele services en diensten, zoals de opstartservice. Ook zijn kosten van externe platforms en services waar je mee koppelt niet inbegrepen.

Dat hangt af van je eigen situatie. Jij verkoopt de cursussen. Afhankelijk van eventuele vrijstellingen, of je gebruik maakt van de KOR en aan welk land je verkoopt, zul je btw moeten afdragen. Binnen Maatos kun je je gegevens instellen aan de hand van jouw situatie, waar je vervolgens handige overzichten van krijgt.

Ja! Maatos is ook geschikt voor bedrijven en instellingen. Met de custom oplossingen is het mogelijk om een afgeschermde portal te creëren waar alleen jouw medewerkers toegang tot krijgen.

Ben je ook op zoek naar cursussen binnen de portal? Dankzij onze samenwerking met soofos.nl kunnen we de hele bedrijfsacademie faciliteren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Maatos werken we met een fair-use policy. Praktisch komt dit er op neer dat wij het eerlijk vinden als je +- 200 lessen in een cursus hebt, met 200+ video’s. Gebruik je meer lessen? We limiteren dit niet, maar mogelijk is het dan beter om op te schalen naar een ander abonnement om er zeker van te zijn dat jouw website altijd snel blijft werken!
We gebruiken de meest moderne technieken om te voorkomen dat jouw cursusmateriaal onjuist wordt gebruikt of verspreid. Video’s komen op een aparte videoserver te staan die bestand is tegen downloaden. Daarnaast krijgen alleen cursisten die jij toegang geeft inzicht in je materiaal.
Als er fouten zijn op de website, problemen veroorzaakt door het systeem of ons, of als je vragen hebt tijdens de opstartperiode, staan we altijd voor je klaar. Vragen over bijvoorbeeld marketing, of het oplossen van problemen die ontstaan zijn door foutief gebruik, vallen niet onder de reguliere support. We helpen uiteraard wel bij het oplossen van deze problemen. Onze tarief voor extra support is €80 per uur, exclusief btw. We geven duidelijk vooraf aan als een supportvraag niet onder de reguliere ondersteuning valt. Zo kun je altijd besluiten of je wel of niet gebruik van onze support wil maken, en voorkom je onverwachte extra kosten.
Vanuit Maatos zijn we volledig AVG proof, met de juiste verwerkersovereenkomsten. Hier ga je mee akkoord tijdens het aanmaken van jouw omgeving. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw klanten en de beveiliging en toegang tot de gegevens.

Nee! Je kunt kosteloos starten met Maatos. De eerste 30 dagen kun je ons gratis uitproberen. Wil je gebruik maken van onze opstartservice, dan betaal je hier wel extra voor. Vind hier meer informatie over deze service en prijzen.

Bij het premium en Custom pakket kun je een eigen domein gebruiken. Je kunt gebruik maken van bijvoorbeeld cursus.mijndomein.nl, of je kunt het op mijndomein.nl plaatsen. Zo heb je volledige controle over jouw branding. Bij het basispakket kun je een eigen subdomein kiezen (o.b.v. beschikbaarheid), zoals mijncursus.maatos.nl.
Dit is niet nodig. Maatos kan jouw volledige website zijn. Sterker nog, veel mensen besluiten na een proefperiode volledig over te stappen op de Maatos omgeving. Je kunt de website plaatsen op bijvoorbeeld mijndomein.nl
Na 30 dagen stopt de toegang tot jouw omgeving. We zullen niet direct jouw gegevens verwijderen – maar deze in quarantaine plaatsen voor 2 weken. Als je kiest om verder te gaan koppel je betaalgegevens en kun je verder met jouw account. Heb je langer de tijd nodig om te beslissen of wil je op een later moment verder gaan? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Zodra je het abonnement stopt, verloopt ook de toegang tot jouw omgeving. We zullen in eerste instantie de omgeving in quarantaine plaatsen en deze na verloop van tijd verwijderen. Daarbij zullen ook jouw materialen verwijderd worden. Zorg er dus voor dat je ruim van te voren jouw materialen op een aparte plek opslaat.
In principe maakt de vestigingslocatie van jouw bedrijf niet uit voor het gebruik van Maatos. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste afdracht van belastingen. Mogelijk dat onze integratiepartners, zoals Mollie, voorwaarden stellen aan de locatie of extra bewijslast vragen.

Probeer Maatos 30 dagen
vrijblijvend uit