Services

We helpen je graag om het maximale uit jouw online cursus en jouw cursussite te halen. Denk aan een inschrijfformulier voor je nieuwsbrief, een pop-up, een extra webpagina of zelfs je hele website. 

Vliegend van start? 🚀

Wil jij je focussen op het maken van jouw cursus en het vormgeven van je Maatos-site uitbesteden? Met de Opstartservice ontwerpen wij snel een professionele cursusomgeving voor jou op.

nu tijdelijk slechts

€1.399 €499

eenmalig, excl. btw

Onze services We hanteren een uurtarief van €60 (excl. btw).

Pak de aandacht met een cursusafbeelding die eruit springt. We helpen je hier graag mee, en zelfs helemaal gratis!

Een professioneel inschrijfformulier om subscribers te verzamelen voor je nieuwsbrief óf als onderdeel van een sales funnel.

Denk aan de Homepage, een individuele pagina voor de diensten die je aanbiedt, of een landingspagina om mee te adverteren. Natuurlijk maken we ‘m ook mobielvriendelijk!

Jij claimt de domeinnaam, wij stellen alle technische zaken voor je in.
Het opzetten van jouw eigen webwinkel is niet moeilijk, maar wij nemen het graag voor je uit handen. We uploaden een product voor je én laten je zien hoe jij dat in het vervolg zelf kunt doen.
Heb jij een Compleet abonnement? Dan kan de afrekenpagina vormgegeven worden in jouw stijl. Voeg afbeeldingen, keurmerken en kassakoopjes toe voor nét die extra ervaring.
Heb jij een Compleet abonnement? Maak gebruik van een bedanktpagina na het afrekenen! Laat je waardering zien en stimuleer betrokkenheid met een persoonlijke bedanktvideo, interessante one-click upsells of een exclusieve kortingscode voor een volgende aankoop.

Laat je Maatos-site eruit springen met een op maat gemaakte pop-up. Denk aan het delen van je nieuwsbrief of het onder de aandacht brengen van de webinars die je organiseert.

Een vliegende start maken met Maatos? Wij designen je site in jouw stijl én zorgen ervoor dat alles in orde is voor de launch van jouw cursus. Klik hier voor meer informatie.

Kan jouw Maatos-site wel wat extra liefde gebruiken? Of wil je hem nét wat meer in jouw eigen stijl? Schakel ons in op uurbasis en laat ons jouw website in een nieuw(er) jasje steken.

Afhankelijk van de grootte van jouw cursus (aantal hoofdstukken, lessen, video’s, toetsen en toetsvragen) kun je het online plaatsen van de cursus aan ons overdragen.
In deze videocall (inclusief recording) van ± een uur plaatsen we samen een gedeelte van jouw eerste cursus online. Tegelijkertijd leer je hoe het moet, zodat je in de toekomst zelfstandig te werk kunt gaan.
Wil je jouw klanten aan de hand meenemen? Met een op maat gemaakte video krijgen ze een rondleiding door jouw site: het afrekenen, inloggen en het volgen van de cursus.

Wil je dubbelchecken of jouw cursus 100% goed online staat? Wij controleren alles nauwkeurig, zodat jouw eerste sales vlekkeloos verlopen.

Nog meer grootse plannen met je website? Er is veel mogelijk! Ons uurtarief hiervoor is €60 excl. btw. Je kunt ons bereiken op support@maatos.nl.

Liever even bellen? Plan een videocall in →

Dit vonden andere instructeurs

We hebben al veel instructeurs geholpen om meer uit hun site te halen. Bekijk hier een aantal ervaringen.

Liever even bellen? Plan een videocall in →

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Vraag offerte aan

Vul alle velden in, dan nemen we z.s.m. contact met je op en gaan we aan de slag.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen.