Services

We helpen je graag om het maximale uit jouw online cursus en jouw cursussite te halen. Denk aan een inschrijfformulier voor je nieuwsbrief, een pop-up of een extra webpagina. Enthousiast? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie.

Onze services We hanteren een uurtarief van €60 (excl. btw).

Pak de aandacht met een cursusafbeelding die eruit springt. We helpen je hier graag mee, en zelfs helemaal gratis!

Een professioneel inschrijfformulier om subscribers te verzamelen voor je nieuwsbrief óf als onderdeel van een sales funnel.

Denk aan individuele pagina’s voor de diensten die je aanbiedt, of een landingspagina om mee te adverteren.

Jij claimt de domeinnaam, wij stellen alle technische zaken voor je in.
Het opzetten van jouw eigen webwinkel is niet moeilijk, maar wij nemen het graag voor je uit handen. We uploaden een product voor je én laten je zien hoe jij dat in het vervolg zelf kunt doen.
Heb jij een Compleet abonnement? Dan kan de afrekenpagina vormgegeven worden in jouw stijl. Voeg afbeeldingen, keurmerken en kassakoopjes toe voor nét die extra ervaring.
Heb jij een Compleet abonnement? Maak gebruik van een bedanktpagina na het afrekenen! Laat je waardering zien en stimuleer betrokkenheid met een persoonlijke bedanktvideo, interessante one-click upsells of een exclusieve kortingscode voor een volgende aankoop.

Laat je Maatos-site eruit springen met een op maat gemaakte pop-up. Denk aan het delen van je nieuwsbrief of het onder de aandacht brengen van de webinars die je organiseert.

Een vliegende start maken met Maatos? Wij designen je site in jouw stijl én zorgen ervoor dat alles in orde is voor de launch van jouw cursus. Klik hier voor meer informatie.

Kan jouw Maatos-site wel wat extra liefde gebruiken? Of wil je hem nét wat meer in jouw eigen stijl? Schakel ons in op uurbasis en laat ons jouw website in een nieuw(er) jasje steken.

Afhankelijk van de grootte van jouw cursus (aantal hoofdstukken, lessen, video’s, toetsen en toetsvragen) kun je het online plaatsen van de cursus aan ons overdragen.
In deze videocall (inclusief recording) van ± een uur plaatsen we samen een gedeelte van jouw eerste cursus online. Tegelijkertijd leer je hoe het moet, zodat je in de toekomst zelfstandig te werk kunt gaan.
Wil je jouw klanten aan de hand meenemen? Met een op maat gemaakte video krijgen ze een rondleiding door jouw site: het afrekenen, inloggen en het volgen van de cursus.

Nog meer grootse plannen met je website? Er is veel mogelijk! Ons uurtarief hiervoor is €60 excl. btw. Je kunt ons bereiken op support@maatos.nl.

Liever even bellen? Plan een videocall in →

Dit vonden andere instructeurs

We hebben al veel instructeurs geholpen om meer uit hun site te halen. Bekijk hier een aantal ervaringen.

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we geven je wekelijks de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Vraag offerte aan

Vul alle velden in, dan nemen we z.s.m. contact met je op en gaan we aan de slag.