Effectief SEO toepassen op je Content

Misschien heb je het al ontdekt op je Maatos site, maar je kan nu SEO instellingen wijzigen op je pagina's, blogs en cursussen. "Nou en?" kan je denken, maar het kan veel effect hebben op je online verkoop, dus misschien is het toch het…

Je cursus promoten via social media

Haal met onze tips alles uit de verkoop van je cursus. Wij geven je tips over de drie meestgebruikte sociale media. Start vandaag nog!

Hoe krijg je meer verkeer naar je cursuspagina?

Na het maken van je cursus en je cursuspagina moet je nog best wat doen om je cursisten te vinden. Gebruik deze tips en maak het jezelf makkelijker.

Inspelen op trends in de online cursus markt

Er is altijd iets nieuws te leren, niet alleen voor je cursisten, maar ook voor jou! Daarom is het nodig om nieuwe trends te gebruiken in je cursussen.

Belasting toegevoegde waarde (BTW) en online cursussen

Als je online iets verkoopt, dan moet je rekening houden met belasting toegevoegde waarde, oftewel BTW, ook bij online cursussen!

7 tips voor het kiezen van een titel voor je cursus

De titel die je aan je online cursus geeft, is enorm belangrijk! Zonder pakkende titel komt niemand tot de inhoud. Nadenken over je titel dus!

Hoe bepaal je de prijs van je online cursus?

Je hebt besloten online cursussen aan te bieden: gaaf! Je weet vast al waar je het over gaat hebben, maar voor hoeveel ga je deze verkopen?

Werken met een betaalmuur op je cursuspagina

Er zijn verschillende manieren waarop je een betaalmuur kan verwerken op je cursuswebsite of cursuspagina. Lees er in deze blog meer over!

Vooruitblikken: 5 trends in e-learning voor 2020

Ook in 2020 zullen nieuwe trends binnen de e-learning zich gaan opdoen! Lees hoe je erop in kan spelen en welke voordelen ze je geven.