Dit zijn de kenmerken van een goede cursus

Wat zijn kenmerken van een goede cursus

Het overbrengen van kennis is een wetenschap. Door de juiste technieken te gebruiken lukt het jou ook om met je online cursus kennis over te brengen!
Begin een eigen academie met Maatos

Hoe begin je een eigen academie met jouw cursus?

Lees hoe je met jouw eigen cursusplatform een eigen academie kan beginnen. Met deze tips bouw je een compleet geheel waar cursisten veel aan hebben.
Lees over de verschillen tussen Maatos en Teachable

De verschillen tussen Maatos en Teachable

Lees op welke manieren Maatos en Teachable van elkaar verschillen en zie welke voordelen Maatos jou kan bieden. Ga aan de slag met online lesgeven!
Lees waarom het nuttig is blogs te schrijven om cursisten te vinden

Schrijf blogs en vind cursisten voor jouw cursus

Lees waarom het enorm nuttig is om aan de slag te gaan met het schrijven van blogs. Vind nieuwe cursisten en zorg ervoor dat jij als expert wordt gezien in jouw veld!
Lees hoe jij zelf een beveiligde leeromgeving kan maken voor jouw cursussen

Een eigen beveiligde leeromgeving maken. Hoe doe je dat?

Lees vandaag hoe je gemakkelijk een beveiligde leeromgeving kan maken, zodat jouw lessen, cursussen en toetsen veilig zijn opgeslagen op een goede plek.
Lees hoe je e-mail gebruikt om een cursus te versturen

Een online cursus sturen met e-mail. Hoe werkt dat?

Er is een tijd geweest dat e-mail hét belangrijkste onderdeel was van het online bestaan. Binnen de communicatie en marketing is het niet meer weg te denken. Het is tegenwoordig nog steeds relevant, maar wél minder dan het eerst was. Ook op…
Maak leren makkelijker dankzij betere lessen

Betere lessen maken, zodat cursisten makkelijk leren

Om goed online les te geven, moet je de lessen degelijk in elkaar zetten. Maar waaruit bestaan lessen eigenlijk en hoe kan jij zelf betere lessen maken? Daarover gaan we het in deze blog hebben.
Zelf een cursus maken? Dit is alles dat je moet weten.

Zelf een cursus maken? Dit is alles wat je moet weten

Een online cursus bestaat uit verschillende onderdelen. Op al deze onderdelen kan jij invloed uitoefenen, maar dan moet je natuurlijk wel weten welke onderdelen dit zijn. In dit blogbericht vertellen we je over alle kneepjes van het vak, zodat…
Hoe schrijf je een goede cursusbeschrijving?

Hoe schrijf je een goede cursusbeschrijving?

Een cursusbeschrijving is het eerste dat potentiële cursisten lezen. Neem dus de tijd een overtuigende tekst te schrijven! Lees erover in deze blog!