Plan van aanpak voor jouw cursussite? šŸš€

Word Affiliate

Bouw een passief inkomen op als affiliate

Promoot Maatos en ontvang hoge, doorlopende vergoedingen
verdien 30% commissie als affiliate png

Ontvang 30% commissie

Bij Maatos ontvang je 30% van het abonnementsgeld op aangebrachte gebruikers. Dit is een van de hoogste vergoedingen beschikbaar in de markt. Naast een hoge vergoeding hanteren we een cookie periode van 30 dagen, genoeg tijd om nieuwe bezoekers te converteren naar gebruikers.

Verdien geld door je netwerk aan te spreken

Ben jij klaar om maandelijks een mooi bedrag te ontvangen? Je ontvangt 12 maanden lang een vergoeding over aangebrachte gebruikers. Een nieuwe gebruiker kan je dus al snel honderden euro’s opleveren.

Stel je voor dat je eĢeĢn keer een mail stuurt aan jouw publiek of maandelijks nieuwe mensen aanspreekt via jouw blog. Je verdiensten kunnen hierdoor snel oplopen.

geld verdienen affiliate png

Jouw netwerk zal van Maatos houden

Het beste is nog dat jouw bezoekers en je publiek van Maatos zullen gaan houden. We hebben het al voor velen mogelijk gemaakt om cursussen te verkopen op een toegankelijke manier.

Maatos is een van de meest flexibele en krachtigste systemen dat beschikbaar is voor de Nederlandse markt. Naast de kracht van het systeem geven we persoonlijke begeleiding en zijn er talloze mogelijkheden om het systeem aan te passen naar eigen smaak.

We helpen je waar we kunnen

Inzicht in jouw campagnes

In het overzichtelijke dashboard vind je de statistieken van jouw eigen campagnes. Je ziet hoeveel elke campagne heeft opgeleverd, hoeveel verkeer eruit is gekomen en hoeveel er geconverteerd is. Alle tools zodat je optimale resultaten kan gaan behalen.

Gebruik onze materialen

Maak gebruik van onze geteste funnels, materialen en mogelijkheden. Ben jij een van onze high-performers? Dan kunnen we zelfs specifiek op jou afgestemde materialen maken, die volledig aansluiten bij jouw publiek.

Word jij een van onze meest succesvolle affiliates?

Beveel een van de meest flexibele en krachtigste LMS systemen aan bij jouw publiek en krijg mooie vergoedingen. Word onderdeel van een van de snelst groeiende platformen van Nederland en profiteer. Je kunt direct aan de slag door je te registeren. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden en hoe we elkaar kunnen versterken? Neem dan gerust contact met ons op.

of, als je eerst even contact wil opnemen

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox