Plan van aanpak voor jouw cursussite? 🚀

Over Maatos

Lesgeven op jouw manier

Wij helpen iedereen om online zijn skills en kennis te delen op zijn eigen manier

Wij helpen enthousiaste instructeurs met een eigen online leer omgeving

Wij weten als geen ander hoeveel werk het kan zijn om een eigen online omgeving te maken waar je zelf les op kunt geven. Zeker als je wil dat het er professioneel uit ziet én voor grote aantallen cursisten geschikt is. Dat is waarom wij je daarmee helpen, zodat jij je passie en energie kunt steken in het maken van je daadwerkelijke cursus.

Misschien heb je al eens voorzichtig een offerte aangevraagd voor het bouwen van een online leeromgeving. Niet alleen sla je stijl achterover van de prijzen, maar je weet ook niet wie je moet kiezen.

Onze suggestie? Maatos, uiteraard. Met Maatos bieden we een plek waar je, zonder hoge investeringen, professioneel online les kunt geven. Waar je jouw materiaal en content veilig kunt onderbrengen en jij je geen zorgen hoeft te maken over de techniek en stabiliteit van de omgeving. Zo kun jij je blijven focussen op het maken en verkopen van jouw kennis.

maatos voorbeeld laptop tablet en telefoon

We maken het zo makkelijk mogelijk voor je om zelf cursussen, blogs, live sessies, pagina’s en nog veel meer te maken. Allemaal zodat jouw cursisten optimaal kunnen genieten van jouw cursus materiaal. Dit terwijl je voor jezelf een inkomen kunt genereren, waarmee je minder afhankelijk bent van je tijd en locatie.

Onze overtuiging is dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een professionele online omgeving neer te zetten in je eigen huisstijl en branding. Een plek waar je jouw cursisten optimaal kunt begeleiden, zonder afleiding en met moderne e-learning oplossingen die echt waarde toevoegen.

Door jou de juiste tools te geven, kun jij makkelijker jouw kennis delen. Samen maken we daarmee online leren beter voor iedereen.

Benieuwd naar ons verhaal?

We vertellen je graag meer over wie wij zijn en hoe we zover zijn gekomen.

Ontmoet het team

anton-maatos

Anton Verkooijen

Business developer
joris-maatos

Joris van den Berg

Designer
lonne-maatos

Lonne Stegeman

Communicatie
michael-maatos

Michael Carter

Developer
naomi-maatos

Naomi van Eenennaam

Succes manager
vicky frissen

Vicky Frissen

Copywriter

Dit vinden andere online instructeurs van ons

diabetes online favicon
Maatos heeft ons geholpen om ons idee werkelijkheid te laten worden. In het begin hadden we veel vragen. Deze werden keer op keer zorgvuldig beantwoord, en er werd actief meegedacht. We hebben gebruik gemaakt van de opstartservice en zijn hier erg tevreden over. Omdat er achter de schermen aan onze cursus werd gewerkt en laagdrempelig contact met ons werd gehouden voor vragen tussendoor, konden wij ons richten op het schrijven van de content en het maken van de video’s. Dit scheelde ons kostbare tijd. De opstartservice heeft een mooie cursusomgeving voor ons gecreëerd. Een betrouwbare en overzichtelijke look met een logische indeling zonder al te veel poespas, net zoals we in gedachten hadden. Bedankt Joris en Anton!
Indah Lekatompessy
ammy bedaf
Ik zat op een verouderde cursusomgeving en wilde een cursusomgeving met meer mogelijkheden. Met mijn Maatos-omgeving wilde ik een volgende stap in mijn bedrijf zetten. Ik weet dat ik nog meer uit mijn bedrijf kan halen. We zijn aan de slag gegaan met overstappen op Maatos. Dit is met veel enthousiasme en inzet van de kant van Maatos opgepakt. ook mijn webmanager is enthousiast over de medewerking van Maatos: ze denken mee en reageren snel op onze mails. Ik ga met Maatos een volgende ontwikkeling in met mijn bedrijf.
Ammy van Bedaf
mariella wassing
Ik heb meerdere andere platforms geprobeerd om mijn cursus Gimp online te zetten, maar geen enkele werkt zo prettig als die van Maatos. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig, en met de meegeleverde tutorials ben je zo op weg. Ook over de service ben ik te spreken: al mijn vragen werden binnen no-time beantwoord. Voor zowel technische als marketing vragen kreeg ik goede hulp bij het indelen van mijn website. Ik ben er blij mee!
Mariella Wassing
emile ruig
Ik ben super enthousiast over Maatos, omdat ik een partner heb die mij niet alleen faciliteert maar ook versterkt en meedenkt in het belang van mijn bedrijf. Ga zo door mannen, jullie hebben een fantastisch product en service! Het systeem moest ik even doorkrijgen. Zo liep ik bijvoorbeeld tegen een klein probleem bij het instellen van emailintegratie aan. Daar baalde ik heel erg van op dat moment want ik dacht "nu heb ik een aantal uur vrij gehouden om dit te doen maar loop ik hierop vast". Maatos een email gestuurd en vervolgens de beste service mogen ontvangen in lange tijd. In het antwoord dat ik van Joris kreeg werd mij niet alleen verteld waarom wat ik wilde niet lukte, maar had Joris ook gelijk de praktische oplossing doorgevoerd, waardoor de verloren tijd weer voor mij was teruggewonnen. Echt fantastisch. Het mooie hieraan is dat ik al meerdere van dit soort ervaringen heb gehad, en dat het dus niet iets eenmaligs is.
Emile Ruig
sasja bork
Voor onze online teken- en schildercursussen van Schilder.School heeft Joris van Maatos een prachtig platform gebouwd: www.schilder.school. Hij heeft tevens alle cursussen overgezet van Soofos naar Maatos. Wij zijn super tevreden over de snelheid en nauwkeurigheid waarmee hij dit heeft gedaan en de manier waarop de communicatie verliep. Het Maatos platform werkt heel fijn. We kunnen nu directer contact leggen met onze cursisten, de PR beter afstemmen en monitoren en het ziet er superstrak uit!
Sasja Bork

Benieuwd naar meer ervaringen? Lees hier meer reviews →

Heb je vragen?

Heb je vragen over Maatos, of loop je tegen problemen aan in jouw cursusomgeving? We helpen je graag.

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox