Plan van aanpak voor jouw cursussite? 🚀

Reviews

Reviews

Je zal ons niet anders horen zeggen dan dat Maatos de beste tool is voor jouw online cursussen. Gelukkig zijn we niet de enige die er zo over denken.

Bekijk deze video reviews over Maatos

Rory & Lotte

“Maatos heeft het voor ons mogelijk gemaakt om een eigen professionele website, met onze cursussen, te bouwen zonder enige ervaring.

Maatos is behulpzaam op alle fronten, elke keer als we contact met hun opnemen staan ze voor ons klaar.”

Claudia

“Ik werkte samen met Maatos om een nieuwe website en online platform te maken, en ik ben super blij met het resultaat! Ik koos voor Maatos vanwege hun Opstartservice.

Er wordt goed naar je geluisterd. En ook – en dat was voor mij erg belangrijk – hoe alles praktisch en technisch in werking wordt gezet. Dus als je twijfelt, twijfel niet. Boek een call!”

Annabelle

“Ik heb mijn online platform DareFoot gemaakt met Maatos, en ik heb gebruikgemaakt van de Opstartservice van Maatos. Ik ben een druk bezet baasje, dus ik vond dit eigenlijk heel fijn! 

Ik denk dat ik veel dingen wel zelf had kunnen doen, maar het is heerlijk om snel te kunnen schakelen met de mensen van Maatos, en op deze manier heb ik razendsnel een mooie site neer kunnen zetten.”

Landa & Emmelie

“In 2020 kregen Emmelie en ik het grandioze idee om een programma op te zetten over zelfliefde. Natuurlijk heb je dan van alles nodig, een website, salespagina’s, een manier om te betalen, de cursusomgeving, noem maar op. Ik had geen zin om dat allemaal bij verschillende ‘eilandjes’ te gaan plaatsen, en toen kwam ik bij Maatos terecht! Zij boden dat allemaal in één pakket aan.

En nu is het… Drie jaar later! En we zitten nog steeds bij Maatos. We zijn hartstikke tevreden! De klantenservice is ook echt fantastisch.

Coby

“Na een kennismakingsgesprek bleek dat wat ik had bedacht, mogelijk zou zijn binnen Maatos! Ik ben misschien een specialist in voetzorg, maar een online leeromgeving bouwen is toch wel even wat anders.”

Priscilla

“Dankjewel voor de afgelopen periode! Ik heb bij jullie gebruikgemaakt van de Opstartservice, waarbij we mijn website van A tot Z hebben neergezet. 

Communicatie was altijd duidelijk en er werd snel gereageerd. Op basis daarvan hebben wij nu de website neer kunnen zetten zoals ik ‘m voor ogen had! 

Marelle

“Maatos is gedreven in wat ze aanbieden. Ze ondersteunen en helpen met het zoeken naar mogelijkheden. Zo hebben ze ons geholpen om onze cursussen aan te bieden maar ook met de mogelijkheid dat cursisten terugkoppeling kunnen krijgen op hun schrijfopdrachten. 

De cursisten vinden het een fijne leeromgeving en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee.”

Dit schreven online instructeurs over ons

Op zoek naar inspiratie voor jouw site?

Benieuwd hoe Maatos ingezet kan worden?

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox