Opstartservice

Laat ons jouw cursus- omgeving designen

Wil jij je focussen op het maken van jouw cursus en het vormgeven van je Maatos-site uitbesteden? Met de Opstartservice zetten wij snel een professionele cursusomgeving voor jou op.

Maak van jouw site een succes

Wij geloven dat iedereen moet doen waar ze goed in zijn! Ons team van ervaren experts maakt op basis van jouw wensen een professionele online cursusomgeving. Zo kun jij focussen op het maken van jouw cursussen.

Waarom gebruikmaken van de Opstartservice?

Samen kom je verder

Terwijl wij jouw Maatos-site vormgeven, kun jij al je aandacht richten op het maken en plaatsen van de cursus. Zo kun je snel live. Dat is nog eens team work!

Professioneel

We bouwen een professionele website met de beste gebruikerservaring, inclusief alle integraties en koppelingen die nodig zijn.

100% happy

We hebben flink wat ervaring, luisteren goed naar jouw wensen én er zijn meerdere revisierondes. Ook leren we je hoe je zelf aanpassingen kunt doen.

Zo gaan we te werk

opstartservice maatos png

1. Intake

Je stuurt afbeeldingen, teksten, kleuren, lettertypes en inspiratie naar ons op. In de videocall met onze designer vertel je wat je wensen zijn en kijken we samen wat we binnen de Opstartservice kunnen uitvoeren.

opstartservice maatos png

2. Ontwerp

Binnen twee weken ontvang je een eerste versie van jouw Maatos-site. Hierop kun jij feedback geven. De tweede versie is vaak al een bijna volledig eindproduct!

raket cursus lanceren png

3. Lanceren

Als alles naar wens is, ben je klaar voor de lancering. In de tussentijd heb jij namelijk al je cursus kunnen maken én plaatsen. Vanaf nu heb je ons praktisch niet meer nodig, maar we staan altijd voor je klaar!

🚀

Ga je voor een vliegende start?

Er zit veel inbegrepen bij de Opstartservice.
Meer wensen? Met onze add-ons kunnen we je altijd verder helpen.

Dit zit erbij inbegrepen:

Met onze designer bespreek je de wensen voor je website. Zo krijgen wij een beter beeld bij wat jíj mooi vindt.

Of je nu een complete huisstijl hebt of alleen een logo: wij zetten een cursuswebsite voor je neer die aansluit bij jouw stijl. Naast de homepage, designen we ook de Contact-, Over ons- en FAQ-pagina.

We optimaliseren de website voor elk apparaat. Dus op zowel desktop, mobiel als tablet ziet het er netjes uit.
Koppelingen met Mollie, Facebook, Google Analytics, Google Search Console en jouw e-mail marketing software maken we allemaal voor je in orde.

Wij zorgen ervoor dat jouw site en pagina’s de juiste structuur hebben zodat ze goed opgepikt kunnen worden door Google.

Per e-mail houden we contact: jij geeft je mening over het design zodat we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Bonus 1: Omzetten domein (t.w.v. €50)

Wil je je Maatos-site nóg meer in je eigen stijl hebben? Laat dan jouw Maatos-url vervangen door jouw eigen (sub)domeinnaam.

Bonus 2: Toegang tot de premium Maatos-community (t.w.v. €250 p/j)

Leer en inspireer in onze community! Hier kun je connecten met andere Maatos-gebruikers, tips & tricks lezen en vragen stellen.

Bekijk onze add-ons Deze optionele add-ons maken jouw omgeving helemaal af. Tijdens de videocall bespreken we of deze (op termijn) nodig zijn, je hoeft ze niet direct te bestellen.

Je website uitbreiden met een extra salespage of een landingspagina? We richten deze graag voor je in. Dit kost €129 per extra pagina. 

In een webshop kun je digitale en fysieke producten aanbieden. Ze komen terecht in de mailbox van de koper óf je stuurt ze handmatig op per post. Het inrichten hiervan, inclusief het instellen van verzendkosten, kost éénmalig €129.

Met een groot, wisselend en groeiend cursusaanbod kan een abonnementsvorm interessant zijn. Hulp nodig bij het inrichten? We helpen je helemaal verder voor €79. Dit is mogelijk vanaf een Premium abonnement.

Bij een custom abonnement bestaat de optie om je website in meerdere talen te tonen. Het meest gangbare is Nederlands en Engels, maar vraag vooral naar de mogelijkheden! Het kost eenmalig €299 om dit op te zetten.

Regel je jouw eigen boekhouding met Moneybird en wil je dit koppelen aan Maatos? Dat kan voor €75.

In deze videocall (inclusief recording) van ± een uur plaatsen we samen jouw eerste cursus. Tegelijkertijd leer je hoe het moet, zodat je in de toekomst zelfstandig te werk kunt gaan. Deze sessie kost €75.

Ben je klaar om te groeien? Wij kunnen het technische gedeelte van een sales funnel voor je inrichten én jou verder helpen met het opzetten ervan. De prijzen zijn afhankelijk van wat je precies zoekt.

Nog meer grootse plannen met je website? Er is veel mogelijk! Ons uurtarief hiervoor is €60 excl. btw. Je kunt ons bereiken op support@maatos.nl.

Ga meteen aan de slag 💪

€1399

Dit vonden andere instructeurs

We hebben al voor 70+ instructeurs een strakke omgeving neergezet. Daar zijn we best trots op. Bekijk hier een aantal mooie resultaten.

Veelgestelde vragen

Van het moment van het aanvragen van de Opstartservice tot de lancering zit meestal ± 3-4 weken. Een groot deel ligt ook bij jou: het is afhankelijk van hoe snel we een videocall kunnen plannen, jij alle content kunt aanleveren én ons van feedback op de eerste en tweede versies kunt voorzien.

Jij verzorgt de materialen zoals de teksten en afbeeldingen. Daarnaast is het belangrijk dat je ons van feedback voorziet. Ook het aanmaken van externe accounts, zoals bij Mollie/Stripe, ActiveCampaign, Facebook etc. doe je zelf. Het koppelen met de juiste codes maken wij vervolgens voor je in orde!

De Opstartservice is vriendelijk en toegankelijk geprijsd om jou snel op weg te helpen. We bouwen liever een goede relatie op met jou, dan dat we de hoogste tarieven rekenen! Er zit wel een limiet aan de hoeveelheid wijzigingen en extra’s wij kunnen doen, vandaar dat je de Opstartservice kunt uitbreiden met een aantal add-ons. Staat jouw wens er niet tussen? Stuur een e-mail naar support@maatos.nl; als het binnen onze expertise valt is de kans groot dat we dit kunnen oppakken. Ons uurtarief is €60 (excl. btw).

Met de Opstartservice richten we jouw Maatos-site in met de materialen die jij aanlevert. Mocht je hulp nodig hebben met het ontwikkelen van die materialen (copywriting, spellingcheck of designwerk), dan kunnen wij je koppelen aan copywriters en grafisch vormgevers.
Het is mogelijk om je huidige pagina’s om te zetten naar de Maatos-site. Afhankelijk van hoe jouw huidige website is gemaakt, kunnen we dit mogelijk snel doen door te ex- en importeren. Anders zullen we ze handmatig na moeten bouwen. Je kunt ons dus het best even mailen: vertel duidelijk hoe je site gebouwd is en om welke pagina’s het gaat, dan kunnen wij een prijsopgave maken.

Absoluut, jij bent de beheerder van jouw Maatos-site! We vinden het belangrijk dat je zelf aanpassingen kunt doen als dat nodig is. Natuurlijk kun je ons altijd vragen om bepaalde wijzigingen door te voeren, maar het liefst leren we jou hoe je dit zelf kunt doen zodat je ons niet per se nodig hebt.

We kunnen helaas geen volledige marketingcampagnes oppakken. Wel kunnen we met je meedenken, strategisch of inhoudelijk, en je de juiste richting op helpen. Een snelle vraag is nooit een probleem, als je echter dieper er in wilt duiken kun je een strategiesessie inplannen met een van onze marketingexperts. Een strategie sessie duurt 45 minuten en kost €80 excl. btw.
Dit hangt natuurlijk af van jouw eigen wensen. Zonder add-ons krijg je al een volledig werkende en professionele cursusomgeving! Tijdens de videocall met de designer kun je bespreken welke add-ons nog toegevoegd kunnen worden. Voor de meeste add-ons hebben we vaste tarieven (zie de prijstabel). Je hoeft trouwens geen overhaaste beslissingen te maken: add-ons kunnen óók in een later stadium aangeschaft worden.
Dat zou ons verbazen! We luisteren goed naar je wensen, hebben flink wat ervaring, en er zijn meerdere feedbackmomenten. Mocht het Maatos-systeem zelf je uiteindelijk niet bevallen, dan is het abonnement maandelijks opzegbaar. Let wel: de kosten van de Opstartservice kunnen natuurlijk niet achteraf teruggedraaid worden.
Met onze spoedservice kunnen we je mogelijk sneller helpen! Neem hiervoor eerst contact met ons op via support@maatos.nl. Geef daarbij aan wat je wensen en zijn en de gewenste opleverdatum. Deze spoedservice kost €299 (excl. btw) extra.

🚀

Ga voor een fantastisch resultaat!

€1399

Krijg meteen toegang tot de laatste replay

Vul je gegevens in

Doe mee met het volgende live webinar!

Ontdek alle mogelijkheden van het systeem én stel live jouw vragen.