Opstartservice

Een goed begin, voor jou half werk

Met de opstartservice van Maatos hoef je je niet druk te maken over de inrichting van je e-learning omgeving. Jij focust je op het maken van je cursus, wij doen de rest.

Vanaf €249

voorbeeld maatos op laptop

Ontdek onze opstartservice

Wij geloven dat iedereen moet doen waar ze goed in zijn! Ondanks dat het maken van een Maatos omgeving ontzettend makkelijk is, kan het toch zijn dat je het liever uitbesteedt. Geen tijd, zin of inspiratie: het maakt niet uit. Ons team van ervaren experts maakt op basis van jouw huisstijl, smaak en wensen een professionele online leeromgeving voor jouw cursussen.
emile ruig
Als zelfstandig ondernemer heb je niet altijd evenveel tijd om aan je product of website te zitten. Maatos helpt je hier enorm mee. In eerste instantie door het grootste gedeelte van het werk voor je te verrichten bij het opstarten van je e-learning. Er wordt letterlijk een groot deel van het werk voor je uitgevoerd: je website, domeinhosting en functionaliteit. Wat er overblijft zijn enkele minimale aanpassingen, zoals evt. een kleurtje zelf aanpassen. Bij de intake kun je al je branding gegevens doorgeven. Die worden dan direct gebruikt bij het opzetten van jouw omgeving. Dit is iets wat ik bij andere aanbieders van e-learning platforms niet voorbij heb zien komen (terwijl je daar toch aanzienlijk meer betaalt per maand).

Emile Ruig   |   Click Social

clicksocial voorbeeld

Binnen 5 stappen live

opstartservice maatos png

1. Vraag de service aan

Per mail ontvang je van ons een korte vragenlijst. Vul in wat je gewenste huisstijl is, welke afbeeldingen je wilt gebruiken en eventuele teksten.

opstartservice maatos png

2. Wij verwerken jouw aanvraag

Zodra we je vragenlijst retour hebben ontvangen, starten we met de opbouw. Over het algemeen ontvang je binnen 5 tot 10 werkdagen de eerste versie. We houden je tussentijds op de hoogte van de verwachte opleverdatum.
opstartservice cursus png

3. Feedback en aanpassingen

Op onze eerste versie mag je feedback en aanpassingen doorgeven. Waar mogelijk verwerken we die zo snel mogelijk.
opleveren cursus png

4. Oplevering

Na het verwerken van je feedback leveren we jouw online leeromgeving op. Je kunt nu zelf alles verder aanpassen, cursussen toevoegen, en meer.
raket cursus lanceren png

5. Lancering

Klaar voor de lancering! Wanneer je alles hebt toegevoegd, kun je live met je platform. Je hebt ons praktisch niet meer nodig, maar je mag ons altijd vragen stellen.
sasja bork
Voor onze online teken- en schildercursussen heet Maatos een prachtig platform gebouwd. Daarnaast hebben ze alle cursussen overgezet van Soofos naar Maatos. Wij zijn super tevreden over de snelheid en nauwkeurigheid waarmee dit is gedaan, en de manier waarop de communicatie verliep.

Sasja Bork   |   Schilder School

schilderschool voorbeeld

Prijzen

Kies de opstartservice die bij jou past

Basis

249
eenmalig (excl. btw)
Vraag aan
 • 2 revisierondes
 • Inrichting in eigen huisstijl
 • Inrichting van home, over ons, faq en contact pagina
 • Koppeling met Mollie
 • Koppeling met Facebook & Google Analytics
 • Inrichting voor losse verkoop
 • Koppeling met Email Service Provider
 • Inrichting e-mail en factuur template

Compleet

vanaf999
eenmalig (excl. btw)
Neem contact op
 • Alles van de basis en uitgebreide opstartservice
 • Overzetten van huidige site
 • Koppeling met custom integraties
 • Opbouw compleet op maat
 • Maken van resources / huiststijl op maat
 • Copywriting afgestemd op jouw wensen
 • Ondersteuning bij inrichting voor marketing en verkoop

Twijfels?

Klopt! Dan kan ook. Maar mocht je dat niet willen, en je liever focussen op het maken van cursusmateriaal, dan zijn wij er.

Het aanmaken en onderhouden van de omgeving is volledig intuïtief en super makkelijk. Mocht je toch geen tijd of inspiratie hebben, dan helpen we je graag.

Dat zou ons verbazen! We luisteren goed naar je wensen, hebben flink wat ervaring, en er zijn altijd meerdere revisies mogelijk. Mocht je dan uiteindelijk toch niet met Maatos willen werken, dan is het abonnement gewoon maandelijks opzegbaar.

De opstartkosten worden helaas niet vergoed. Het kost ons namelijk in uren veel meer dan €199 om een platform te maken. Wij zien het dan ook als een investering in jou, omdat we weten dat zodra het staat je er veel aan gaat hebben. We bouwen liever een goede relatie op met jou, dan dat we de hoogste tarieven rekenen.

Ik heb een deadline en moet mijn omgeving met spoed online hebben, wat nu?
Geen zorgen! We werken over het algemeen snel en leveren binnen 5 tot 10 werkdagen jouw omgeving op.

Duurt dat te lang? Met onze spoedservice wordt je online leeromgeving binnen 3 werkdagen opgeleverd. Let wel, dit kost €199 extra. Ook hebben we van jou al de benodigde materialen nodig, en verwachten we bereikbaarheid aan jouw kant in het geval van vragen. Neem contact op als je van onze spoedservice gebruik wilt maken.

Vraag nu jouw opstartservice aan

milou women entrepeneur college

De opstartservice was voor mij een heel fijn beginpunt, ik werd volledig ontzorgd en geholpen met de start van mijn platform. Dit heeft me veel kostbare tijd gescheeld.

Het systeem werkt goed en is overzichtelijk. Joris en Anton staan altijd klaar en reageren erg snel op vragen. Een hele fijne samenwerking waar ik erg blij mee ben!

Milou Knierim   |   Women Entrepreneurship College

women entrepeneur college voorbeeld