Opstartservice

Een goed begin, voor jou half werk

Met de opstartservice van Maatos hoef je je niet druk te maken over de inrichting van je e-learning omgeving. Jij focust je op het maken van je cursus, wij doen de rest.

Vanaf €249

voorbeeld maatos op laptop

Ontdek onze opstartservice

Wij geloven dat iedereen moet doen waar ze goed in zijn! Ondanks dat het maken van een Maatos omgeving ontzettend makkelijk is, kan het toch zijn dat je het liever uitbesteedt. Geen tijd, zin of inspiratie: het maakt niet uit. Ons team van ervaren experts maakt op basis van jouw huisstijl, smaak en wensen een professionele online leeromgeving voor jouw cursussen.

Ik was echt op zoek naar een Nederlands platform. Een partij met wie ik kan samenwerken en mijn eigen taal kan spreken en waar mijn klanten eenvoudig met iDeal kunnen betalen.

Eenmaal aan de slag was ik zo druk bezig met het maken van de training dat ik eigenlijk geen tijd overhield om mij bezig te houden met de voorkant van de site. Dus ik koos er voor om gebruik te maken van de opstart service. Daardoor kwam alles eigenlijk gelijk goed bij elkaar en zo heb ik meteen in mijn eerste week de cursus al 8 keer kunnen verkopen.

Jelle de Boer   |   Zichtbaar met Jelle

Binnen 5 stappen live

opstartservice maatos png

1. Vraag de service aan

Per mail ontvang je van ons een korte vragenlijst. Vul in wat je gewenste huisstijl is, welke afbeeldingen je wilt gebruiken en eventuele teksten.

opstartservice maatos png

2. Wij verwerken jouw aanvraag

Zodra we je vragenlijst retour hebben ontvangen, starten we met de opbouw. Over het algemeen ontvang je binnen 5 tot 10 werkdagen de eerste versie. We houden je tussentijds op de hoogte van de verwachte opleverdatum.
opstartservice cursus png

3. Feedback en aanpassingen

Op onze eerste versie mag je feedback en aanpassingen doorgeven. Waar mogelijk verwerken we die zo snel mogelijk.
opleveren cursus png

4. Oplevering

Na het verwerken van je feedback leveren we jouw online leeromgeving op. Je kunt nu zelf alles verder aanpassen, cursussen toevoegen, en meer.
raket cursus lanceren png

5. Lancering

Klaar voor de lancering! Wanneer je alles hebt toegevoegd, kun je live met je platform. Je hebt ons praktisch niet meer nodig, maar je mag ons altijd vragen stellen.

Een greep uit de omgevingen die je voor gingen

Prijzen

Kies de opstartservice die bij jou past

Basis

249
eenmalig (excl. btw)
Vraag aan
 • 2 revisierondes
 • Inrichting in eigen huisstijl
 • Inrichting van home, over ons, faq en contact pagina
 • Koppeling met Mollie
 • Koppeling met Facebook & Google Analytics
 • Inrichting voor losse verkoop
 • Koppeling met Email Service Provider
 • Inrichting e-mail en factuur template

Compleet

vanaf999
eenmalig (excl. btw)
Neem contact op
 • Alles van de basis en uitgebreide opstartservice
 • Overzetten van huidige site
 • Koppeling met custom integraties
 • Opbouw compleet op maat
 • Maken van resources / huiststijl op maat
 • Copywriting afgestemd op jouw wensen
 • Ondersteuning bij inrichting voor marketing en verkoop

Twijfels?

Klopt! Dan kan ook. Maar mocht je dat niet willen, en je liever focussen op het maken van cursusmateriaal, dan zijn wij er.

Het aanmaken en onderhouden van de omgeving is volledig intuïtief en super makkelijk. Mocht je toch geen tijd of inspiratie hebben, dan helpen we je graag.

Dat zou ons verbazen! We luisteren goed naar je wensen, hebben flink wat ervaring, en er zijn altijd meerdere revisies mogelijk. Mocht je dan uiteindelijk toch niet met Maatos willen werken, dan is het abonnement gewoon maandelijks opzegbaar.

De opstartkosten worden helaas niet vergoed. Het kost ons namelijk in uren veel meer dan de prijs van de opstartservice om een platform te maken. Wij zien het dan ook als een investering in jou. Omdat we weten dat je er veel aan gaat hebben als het staat. We bouwen liever een goede relatie op met jou, dan dat we de hoogste tarieven rekenen.

De opstartservice is bedoeld om je snel op weg te helpen zodat je goed kan starten. Het is alleen niet een full-service ontwikkeling van je omgeving. We houden de prijzen vriendelijk en toegankelijk, waardoor je echt al heel veel krijgt voor het geld. Echter, is het wel zo dat ook er een limiet zit aan hoeveel wijzigingen en extra’s wij kunnen doen. 

We laten je natuurlijk niet aan je lot over en willen je graag helpen om een mooi resultaat te behalen. We kunnen je daarom blijven ondersteunen of verder dingen aanpassen tegen een meerprijs van €50 per uur (excl. btw). We zullen van tevoren aangeven wat wel en niet meer kan binnen de opstartservice.

Ja! We kunnen met je meedenken, strategisch of inhoudelijk. Een snelle vraag is nooit een probleem, als je echter dieper er in wilt duiken kun je een strategiesessie inplannen:

– Strategiesessie (45 minuten): €80

De opstartservice is bedoeld voor het inrichten van je omgeving, met de materialen die jij aanlevert. Mocht je hulp nodig hebben met het ontwikkelen van die materialen, dan hebben we daar een team voor klaarstaan dat je kan helpen met tekst en design. We bieden daarvoor de volgende opties:

 • Copywriting en/of spelcheck: €50 p/u
 • Hulp bij huisstijl, logo-ontwikkeling en andere design-gerelateerde vragen: €50 p/u

Dat ligt eraan hoe snel jij al je content kunt aanleveren en eventuele feedback aanlevert. Hou er rekening mee dat het volledige proces vaak 2 á 3 weken duurt. Zorg dus dat je ruim voordat je live wilt gaan begint met het aanvragen en aanleveren van je materialen. Wij kunnen pas starten met de opbouw van de omgeving zodra wij álle materialen hebben ontvangen. Zo zorgen we er voor dat we efficiënt kunnen werken en de prijzen toegankelijk kunnen houden.

Geen zorgen! We werken snel en leveren jouw omgeving binnen 5 tot 10 werkdagen op, nadat we jouw materialen hebben ontvangen.

Duurt dat te lang? Met onze spoedservice wordt je online leeromgeving binnen 3 werkdagen opgeleverd. Let wel, dit kost €199 extra. Ook hebben we van jou alle benodigde materialen nodig en verwachten we bereikbaarheid aan jouw kant in het geval van vragen. Neem contact op als je van onze spoedservice gebruik wilt maken.

Vraag nu jouw opstartservice aan

Wat een geweldige service! Maatos stond mij bij elke stap bij en denken graag mee. Ze helpen je op elke manier mogelijk om je online cursus zo mooi mogelijk online te verkopen.

Ook al mijn wensen qua design worden zonder problemen vervult. Ik heb gekozen voor de opstart service en dat was de beste investering!

Valentine Dekker   |   Vitalitien