Opstartservice

Een goed begin, voor jou half werk

Met de opstartservice van Maatos hoef je je niet druk te maken over de inrichting van je e-learning omgeving. Jij focust je op het maken van je cursus, wij doen de rest.

Vanaf €249

voorbeeld maatos op laptop

Ontdek onze opstartservice

Wij geloven dat iedereen moet doen waar ze goed in zijn! Ondanks dat het maken van een Maatos omgeving ontzettend makkelijk is, kan het toch zijn dat je het liever uitbesteedt. Geen tijd, zin of inspiratie: het maakt niet uit. Ons team van ervaren experts maakt op basis van jouw huisstijl, smaak en wensen een professionele online leeromgeving voor jouw cursussen.

Ik ben de instructeur van de online cursus Gebarentaal, ooit begonnen met een oude website die ik zelf had gemaakt, maar dit ging erg moeizaam.

Met behulp van de opstartservice van Maatos is het mij gelukt om mijn online cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT) en Nederlands met Gebaren (NmG) te publiceren. Dankzij de geweldige service van Maatos worden mijn online cursussen langzamerhand meer zichtbaar.

Tom Uittennbogert  |   Online cursus gebarentaal

Binnen 5 stappen live

opstartservice maatos png

1. Vraag de service aan

Per mail ontvang je van ons een korte vragenlijst. Vul in wat je gewenste huisstijl is, welke afbeeldingen je wilt gebruiken en eventuele teksten.

opstartservice maatos png

2. Wij verwerken jouw aanvraag

Zodra we je vragenlijst retour hebben ontvangen, starten we met de opbouw. Over het algemeen ontvang je binnen 5 tot 10 werkdagen de eerste versie. We houden je tussentijds op de hoogte van de verwachte opleverdatum.
opstartservice cursus png

3. Feedback en aanpassingen

Op onze eerste versie mag je feedback en aanpassingen doorgeven. Waar mogelijk verwerken we die zo snel mogelijk.
opleveren cursus png

4. Oplevering

Na het verwerken van je feedback leveren we jouw online leeromgeving op. Je kunt nu zelf alles verder aanpassen, cursussen toevoegen, en meer.
raket cursus lanceren png

5. Lancering

Klaar voor de lancering! Wanneer je alles hebt toegevoegd, kun je live met je platform. Je hebt ons praktisch niet meer nodig, maar je mag ons altijd vragen stellen.

Een greep uit de omgevingen die je voor gingen

Prijzen

Basis

249
eenmalig (excl. btw)
Vraag aan
 • 2 revisierondes
 • Inrichting in eigen huisstijl
 • Inrichting van home, over ons, faq en contact pagina
 • Koppeling met Mollie
 • Koppeling met Facebook & Google Analytics
 • Inrichting voor losse verkoop
 • Koppeling met Email Service Provider
 • Inrichting e-mail en factuur template

Compleet

vanaf999
eenmalig (excl. btw)
Neem contact op
 • Alles van de basis en uitgebreide opstartservice
 • Overzetten van huidige site
 • Koppeling met custom integraties
 • Opbouw compleet op maat
 • Maken van resources / huiststijl op maat
 • Copywriting afgestemd op jouw wensen
 • Ondersteuning bij inrichting voor marketing en verkoop

Twijfels?

Klopt! Dan kan ook. Maar mocht je dat niet willen, en je liever focussen op het maken van cursusmateriaal, dan zijn wij er.

Het aanmaken en onderhouden van de omgeving is volledig intuïtief en super makkelijk. Mocht je toch geen tijd of inspiratie hebben, dan helpen we je graag.

Dat zou ons verbazen! We luisteren goed naar je wensen, hebben flink wat ervaring, en er zijn altijd meerdere revisies mogelijk. Mocht je dan uiteindelijk toch niet met Maatos willen werken, dan is het abonnement gewoon maandelijks opzegbaar.

De opstartkosten worden helaas niet vergoed. Het kost ons namelijk in uren veel meer dan de prijs van de opstartservice om een platform te maken. Wij zien het dan ook als een investering in jou. Omdat we weten dat je er veel aan gaat hebben als het staat. We bouwen liever een goede relatie op met jou, dan dat we de hoogste tarieven rekenen.

De opstartservice is bedoeld om je snel op weg te helpen zodat je goed kan starten. Het is alleen niet een full-service ontwikkeling van je omgeving. We houden de prijzen vriendelijk en toegankelijk, waardoor je echt al heel veel krijgt voor het geld. Echter, is het wel zo dat ook er een limiet zit aan hoeveel wijzigingen en extra’s wij kunnen doen. 

We laten je natuurlijk niet aan je lot over en willen je graag helpen om een mooi resultaat te behalen. We kunnen je daarom blijven ondersteunen of verder dingen aanpassen tegen een meerprijs van €50 per uur (excl. btw). We zullen van tevoren aangeven wat wel en niet meer kan binnen de opstartservice.

Ja! We kunnen met je meedenken, strategisch of inhoudelijk. Een snelle vraag is nooit een probleem, als je echter dieper er in wilt duiken kun je een strategiesessie inplannen:

– Strategiesessie (45 minuten): €80

De opstartservice is bedoeld voor het inrichten van je omgeving, met de materialen die jij aanlevert. Mocht je hulp nodig hebben met het ontwikkelen van die materialen, dan hebben we daar een team voor klaarstaan dat je kan helpen met tekst en design. We bieden daarvoor de volgende opties:

 • Copywriting en/of spelcheck: €50 p/u
 • Hulp bij huisstijl, logo-ontwikkeling en andere design-gerelateerde vragen: €50 p/u
Om de kwaliteit hoog te houden en jou de aandacht te kunnen geven die je verdient, hebben we een limiet op het aantal opstartservices dat we elke maand starten.
In de prijstabel zie je voor welke startperiodes er nog plaatsen beschikbaar zijn. Je kunt de opstartservice nu al wel aanschaffen, deze start dan in de eerstvolgende beschikbare periode. Je krijgt direct na het aanvragen het formulier waarin je de gegevens die we van je nodig hebben alvast kunt invullen. Je kunt hier dan alvast aan werken en de benodigde materialen verzamelen, zodat we zo efficiënt mogelijk van start kunnen gaan!
 
Heb je spoed en moet de omgeving sneller opgeleverd worden? Neem dan eerst even contact met ons op via Support@maatos.nl en vermeld daarbij je wensen.

Dat ligt eraan hoe snel jij al je content kunt aanleveren en eventuele feedback aanlevert. Houd er rekening mee dat het volledige proces vaak 3 tot 4 weken duurt. Zorg dus dat je ruim voordat je live wilt gaan, begint met het aanvragen en aanleveren van je materialen. Wij kunnen pas starten met de opbouw van de omgeving zodra wij álle materialen van je hebben ontvangen. Zo zorgen we er voor dat we efficiënt kunnen werken en de prijzen toegankelijk kunnen houden.

De opstartservice bestaat uit verschillende elementen. We leveren eerst een eerste versie aan, daarna zijn er een aantal revisie rondes en uiteindelijk heb je de volledige omgeving. We zijn daarbij afhankelijk van jouw input.
 
Het proces werkt als volgt:
 1. Jij vult het startformulier zo volledig mogelijk in
 2. Onze designers nemen, indien nodig, contact op om je wensen te bespreken
 3. Onze designers maken een eerste versie (1 week na contactmoment)
 4. Jij geeft feedback op de eerste versie (1 week)
 5. De designer verwerkt de feedback (1 week)
 6. Indien nodig wordt er nog een revisie ronde uitgevoerd
Vervolgens wordt de omgeving beschouwd als opgeleverd en kun je jouw nieuwe cursus website lanceren!
 
Bij elke oplevering vanuit onze designers ontvang je de volgende datum waarop de designer werkt aan jouw omgeving. Zorg dat je voor die tijd de feedback aanlevert. Doe je dit niet, dan wordt het proces vertraagd en kunnen we niet garanderen dat we het snel kunnen verwerken.
 
Indien we na 3 weken na het opleveren van een versie of revisie geen feedback of antwoord ontvangen, beschouwen we de omgeving als opgeleverd, tenzij samen anders overeengekomen.
 
Na de oplevering helpen we je zoveel mogelijk verder, via de support. Je kunt daar je vragen stellen en als er hulp nodig is bij het verwerken van wijzigingen kunnen we je daar het best helpen.

Met onze spoedservice kunnen we je mogelijk sneller helpen. Neem hiervoor eerst contact met ons op via Support@maatos.nl. Geef daarbij aan wat je wensen en zijn en je gewenste opleverdatum. We zullen dan ons best doen dit mogelijk te maken. Let wel, onze spoedservice kost €299 extra.

Vraag nu jouw opstartservice aan

Onze ervaringen met het LMS van Maatos zijn heel erg positief. Natuurlijk moet je even je weg vinden, maar ik heb de ondersteuning die ze leveren heel erg gewaardeerd.

De snelle reactietijd en het laagdrempelige contact maakt dat je snel thuis bent in het platform. Ook werkt het systeem gewoon goed.

Voor onze ondernemersacademie van ikonderneemhet.nl hebben we de juiste keuze gemaakt door met Maatos te gaan werken. En dat is een fijne constatering, want zo’n keuze is bepalend voor het succes van je onderneming!

Klaar Zegers   |   Ikonderneemhet.nl