Custom

Alles is mogelijk met een custom Maatos leeromgeving

Een compleet customized e-learningplatform

Ben je op zoek naar een compleet unieke online leeromgeving? Met Maatos maak je die zelf. Wij faciliteren je volledige e-learning omgeving. Jouw wensen en stijl worden omgezet in een modern design. We denken met je mee over alle mogelijkheden en opties. Van speciale integraties tot marketingflows en usability: laten we het samen waarmaken.
custom maatwerk maatos

Maatwerk

Van functionaliteit tot design, we zorgen ervoor dat jouw platform precies past bij jouw wensen en stijl.

checklist compleet maatos

Complete oplossing

Een custom Maatos omgeving wordt compleet opgeleverd. Speciale integraties of oplossingen nodig? We hebben het in huis.

een op een afspraak maatos

1-op-1-samenwerking

Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen we snel schakelen en weten we wat er voor jou echt toe doet.

voorbeeld sites portfolio png
arjan bos
De maatwerk service die Maatos levert, heb ik als zéér welkom ervaren. We konden het precies zo inrichten als wij wenselijk achtten (ook met onconventionele wensen) en dat was binnen no-time geregeld. Een livegang begeleiden met her en der nog een klein bugje was zelfs op zondagavond geen probleem. Ook integratiemodules met software van derden die ogenschijnlijk misten waren in een vingerknip geïntegreerd. Ik heb al heet wat ICT-projecten gedraaid, maar zo snel, kundig en goedkoop als de jongens van Maatos had ik nog niet meegemaakt. Wat een verademing! Het is voelbaar dat ze ons graag en goed in het zadel wilden zetten.

Arjan Bos  |   De oorsprongrijke mens

de oorsprongrijke mens voorbeeld

Custom integraties

Met onze maatwerk oplossingen wordt jouw omgeving uniek van onze standaard oplossingen. Jij focust je op jouw platform, cursussen en groei — wij op de techniek.

Meertaligheid

Onze custom oplossingen geven de mogelijkheid om aan meerdere landen te verkopen. De meertaligheid kunnen we voor je inbouwen en faciliteren.

Offline trajecten

Verzorgt jouw organisatie ook offline trajecten? Met onze boekingsintegratie is het mogelijk om ook live trainingen te verkopen — alles vanuit dezelfde omgeving.

Jouw eigen integraties

Naast bovengenoemde mogelijkheden hebben we ook veel ervaring met andere integraties. Van afrekenpagina’s en upsell flows, tot het koppelen van databases: ons team denkt met je mee en krijgt het gedaan.

We vertellen je graag meer

Plan geheel vrijblijvend een belafspraak in. Daarin kunnen we je wensen en vragen bespreken, en kijken hoe het team van Maatos jou kan ondersteunen in de realisatie van je project.