Plan van aanpak voor jouw cursussite? 🚀

Marketing service

Haal het maximale uit jouw omgeving

Met de marketing services van Maatos helpen we je om meer cursisten te vinden voor jouw cursussen. Haal het maximale uit jouw online cursus en omgeving.

Vanaf €249

Ontdek onze marketing service

Een marketing funnel is essentieel als jij succesvol wilt worden met jouw omgeving. Met gerichte landingspagina’s en vervolgacties zorg je er voor dat iemand die jou nog niet kent uiteindelijk klant wordt. Laat ons jou helpen bij het optimaliseren en ontwerpen van deze marketing funnel.

Maatos heeft geholpen met het inrichten van mijn funnel. De communicatie en het ontwerpproces gingen erg soepel. Dat zorgde er voor dat mijn funnel veel sneller stond dan dat ik had gedacht. Alles ziet er top uit en werkt goed.  Ik kan deze service alleen maar aanbevelen!

Thijs Honselaar   |   Creative West

Binnen 5 stappen is jouw funnel ingericht

opstartservice maatos png

1. Vraag de service aan

Per mail ontvang je van ons een vragenlijst zodat we de juiste content en media van je kunnen krijgen.

opstartservice maatos png

2. Wij verwerken jouw aanvraag

Zodra we je vragenlijst retour hebben ontvangen, starten we met de opbouw. Over het algemeen ontvang je binnen 5 tot 10 werkdagen de eerste versie. We houden je tussentijds op de hoogte van de verwachte opleverdatum.
opstartservice cursus png

3. Feedback en aanpassingen

Op onze eerste versie mag je feedback en aanpassingen doorgeven. Waar mogelijk verwerken we die zo snel mogelijk.
opleveren cursus png

4. Oplevering

Na het verwerken van je feedback leveren we jouw funnel op. Je kunt nu nog zelf dingen aanpassen en je gaan focussen op de marketing

raket cursus lanceren png

5. Starten met de funnel

Klaar voor de lancering! Start met de promotie van jouw funnel, optimaliseer al jouw stappen en haal succesvol nieuwe cursisten binnen.

De heren bij Maatos hebben een mooie landingspagina in elkaar zet naar mijn wensen. Fijne is dat er feedback rondes zijn om de puntjes op de i te zetten. Snel geregeld met goede communicatie!

John van Meer   |   De Bitcoin Consultant

Prijzen

Kies de marketing service die bij jou past

Landingspagina

249
eenmalig (excl. btw)
Vraag aan
 • Landingspagina
 • Koppeling met e-mailsysteem
 • Directe koppeling naar afrekenpagina

Compleet

499
eenmalig (excl. btw)
Vraag aan
 • Squeeze/Lead pagina
 • Landingspagina
 • Bedanktpagina
 • Custom afrekenpagina
 • Upsells op afrekenpagina
 • Koppeling met e-mailsysteem
 • Directe koppeling naar afrekenpagina
 • *Alleen mogelijk bij een Compleet abonnement

1 op 1 strategie sessie

In 45 minuten gaan we dieper in op jouw vragen en uitdagingen. We bespreken o.a. jouw motivatie, marketingactiviteiten, optimalisaties, groei en inrichting. Je krijgt nieuwe inzichten en duidelijke doelen waardoor je verder kunt groeien met jouw online cursussen.

De sessie is 1 op 1 en met onze expert Anton, mede oprichter van o.a. Maatos & Soofos, en verantwoordelijk voor de marketing.

80

per sessie (excl. btw)

Twijfels?

Klopt! Dan kan ook. Maar mocht je dat niet willen, en je liever focussen op het opzetten van je advertenties, dan zijn wij er.

Het aanmaken en opbouwen van landingspagina’s is volledig intuïtief en super makkelijk. Mocht je toch geen tijd of inspiratie hebben, dan helpen we je graag.

Dat zou ons verbazen! We luisteren goed naar je wensen, hebben flink wat ervaring, en er zijn altijd meerdere revisies mogelijk. 

Helaas zijn de marketingservices van Maatos niet te annuleren. Wel doen we er natuurlijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen om het gewenste eindresultaat te bereieken.

Ik heb een deadline en moet mijn omgeving met marketing funnel online hebben, wat nu?

Geen zorgen! We werken over het algemeen snel en leveren binnen 5 tot 10 werkdagen jouw pagina’s en funnels op.

Duurt dat te lang? Met onze spoedservice wordt een eerste versie van jouw pagina’s binnen 3 werkdagen opgeleverd. Let wel, dit kost €199 extra. Ook hebben we van jou al de benodigde materialen nodig, en verwachten we bereikbaarheid aan jouw kant in het geval van vragen. Neem contact op als je van onze spoedservice gebruik wilt maken. Vaak is het echter beter om hier rustig je tijd voor te nemen. Een advertentie kan ook een dag later starten!

Vraag nu jouw marketingfunnel aan

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox