Plan van aanpak voor jouw cursussite? 🚀

Prijzen

Kies het abonnement dat bij jou past

Dit zit bij elk abonnement inbegrepen:

Een Maatos-site is een geavanceerde website inclusief hosting. Alles in één dus!

Cursisten volgen de aangeschafte cursus(sen) op hun eigen tempo in hun eigen inlogomgeving. Je kunt hun voortgang bekijken en reageren op de vragen die zij onder de lessen stellen.

Bouw je cursus in de gebruiksvriendelijke builder. Upload teksten, video’s en bijlagen en maak opdrachten, toetsen en certificaten.

Video’s, bijlagen en andere media worden opgeslagen op onze beveiligde server.

Geef jouw Maatos-site het gewenste design met de drag & drop website-editor. Je kunt een basistemplate kiezen, alles zelf vormgeven óf het designen aan ons overlaten met de Opstartservice.

Naast online cursussen kun je ook producten (fysiek of digitaal) verkopen in je webshop.

 iDeal, Bancontact, PayPal, creditcard. Vrijwel alle betaalmogelijkheden zijn mogelijk via de koppeling met Mollie.

Facebook, Google Analytics, Google Search Console én jouw e-mail marketing software. Een Maatos-site is er klaar voor!

🚀

En natuurlijk: onbeperkt video’s uploaden, onbeperkt cursussen verkopen en geen limiet op het aantal cursisten

Basis

49
per maand (excl. btw)
40,83
per maand (excl. btw)
jaarlijks gefactureerd
 • T/m 3 cursussen
 • Verkoop: per stuk (los)
Start direct Start direct Eerste 30 dagen gratis

Compleet

199
per maand (excl. btw)
165,83
per maand (excl. btw)
jaarlijks gefactureerd
 • Onbeperkt aantal cursussen
 • Alle functies & bonussen van Premium
 • Affiliate marketing systeem
 • Verkoopfunnels
 • Geoptimaliseerde afrekenpagina's
 • Kassakoopjes
 • A/B testen
 • Upsells
 • Custom bedanktpagina's
Start direct Start direct Eerste 30 dagen gratis

Ontwikkelabonnement: Starten voor een tientje

Na de gratis proefperiode van 30 dagen kun je op jouw eigen tempo je site inrichten en je cursussen plaatsen voor slechts €10 per maand. Met het Ontwikkelabonnement krijg je toegang tot alle functies van je Maatos-site; alleen cursussen verkopen of cursisten toevoegen gaat nog niet. Ben je klaar om te lanceren? Dan kun je direct overstappen naar Basis, Premium of Compleet!

10

per maand (excl. btw)

Eerste 30 dagen gratis

Honderden instructeurs gingen je al voor

Instructeurs zijn blij met ons, en daar zijn we trots op. Bekijk hier een paar voorbeelden van bestaande sites.

Wij staan voor je klaar!

Onze behulpzame support zit inbegrepen bij ieder abonnement. Per e-mail kun je vragen stellen over alles waar je tegen aanloopt. Daarnaast kunnen we je ook helpen met:

Opstartservice

Je website is jouw visitekaartje. Belangrijk dus dat alles er goed uitziet én goed werkt. Met de Opstartservice regelen wij dit voor je!  Jij geeft ons input en daarmee gaan wij aan de slag. Zo heb je binnen no time een professionele website geheel naar jouw smaak!
Een mooi design op het Maatos LMS
Doe marketing met het Maatos LMS

Extra hulp

Heb je verzoeken die buiten onze reguliere support vallen? We helpen graag! Ons uurtarief hiervoor is €60 (excl. btw). Denk aan vragen over marketing of het oplossen van technische problemen.

Natuurlijk geven we het aan als een vraag niet onder de reguliere ondersteuning valt. Jij beslist of je hier gebruik van wil maken, om zo onverwachte kosten te voorkomen!

Veelgestelde vragen

Ja! De hosting van jouw Maatos-site is inbegrepen. Heb je meer dan 5000 actieve maandelijkse gebruikers? Dan zullen we contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo blijf jij verzekerd van een snelle omgeving zonder beperkingen!

Nee, je kunt kosteloos starten met Maatos. De eerste 30 dagen kun je zelfs volledig gratis uitproberen. De kosten voor de Opstartservice, vallen logischerwijs buiten de abonnementskosten omdat het een aparte service is.
Je kunt volledig aan de slag zonder extra kosten buiten je abonnement te maken. Als je gebruikmaakt van Mollie om betalingen te kunnen ontvangen, betaal je transactiekosten aan Mollie. De precieze bedragen vind je op hun website. Wil je eigen (betaalde) plugins toevoegen? Dan zijn deze kosten uiteraard voor jou. Let op: eigen plugins toevoegen kan alleen met een Custom omgeving in combinatie met het Compleet abonnement. Ook zijn kosten van externe platforms en services waar je mee koppelt niet inbegrepen.

Dat hangt af van jouw eigen situatie. Jij verkoopt de cursussen. Afhankelijk van eventuele vrijstellingen, of je gebruik maakt van de KOR en aan welk land je verkoopt, zul je btw moeten afdragen. Binnen Maatos kun je je gegevens instellen aan de hand van jouw situatie, waar je vervolgens handige overzichten van krijgt.

Ben je ook op zoek naar cursussen binnen de portal? Dankzij onze samenwerking met soofos.nl kunnen we de hele bedrijfsacademie faciliteren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit is niet nodig. Maatos kan jouw volledige website zijn. Sterker nog, veel mensen besluiten na een proefperiode volledig over te stappen op de Maatos-site! Zo heb je alles onder één dak en hoef je niet meerdere abonnementen bij verschillende hosting-diensten te hebben.

Je kunt bij ieder abonnement een eigen domeinnaam gebruiken. Bij het Premium en Compleet abonnement zit het omzetten van je domein bij de prijs inbegrepen. Bij het Basis abonnement vragen we hier een eenmalige vergoeding voor. Je kunt gebruikmaken van een subdomein (bijvoorbeeld cursus.mijndomein.nl) of een hoofddomein (bijvoorbeeld mijndomein.nl).

Natuurlijk kun je jouw cursussen in meerdere talen aanbieden; de interface blijft dan in het Nederlands. Als je de gehele website in bijvoorbeeld Nederlands én Engels wil tonen, is dat ook mogelijk! Voor het opzetten van de meertaligheid zijn eenmalig kosten verbonden en hierna stap je over op het Compleet abonnement.

Bij Maatos werken we met een fair-use policy. Praktisch komt dit er op neer dat wij het eerlijk vinden als je ± 200 lessen in een cursus hebt, met 200+ video’s. Plaats je meer lessen? We limiteren dit niet, maar mogelijk is het dan beter om op te schalen naar een ander abonnement om er zeker van te zijn dat jouw website altijd snel blijft werken!

We gebruiken de meest moderne technieken om te voorkomen dat jouw cursusmateriaal onjuist wordt gebruikt of verspreid. Video’s komen op een aparte videoserver te staan die bestand is tegen downloaden. Daarnaast krijgen alleen cursisten die jij toegang geeft inzicht in je materiaal.

Ja! Maatos is ook geschikt voor bedrijven en instellingen. Met de custom oplossingen is het mogelijk om een afgeschermde portal te creëren waar alleen jouw medewerkers toegang tot krijgen.

In principe maakt de vestigingslocatie van jouw bedrijf niet uit voor het gebruik van Maatos. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste afdracht van belastingen. Mogelijk dat onze integratiepartners, zoals Mollie, voorwaarden stellen aan de locatie of extra bewijslast vragen.

Als je na 30 dagen geen abonnement afsluit, wordt de toegang tot jouw Maatos-site stopgezet. We zullen jouw gegevens niet direct verwijderen, maar deze voor twee weken in quarantaine plaatsen. Als je ervoor kiest om verder te gaan, koppel je jouw betaalgegevens en kun je verder met je account. Heb je langer de tijd nodig om te beslissen of wil je op een later moment verder gaan? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zodra je het abonnement stopt, verloopt ook de toegang tot jouw Maatos-site. We zullen in eerste instantie de omgeving in quarantaine plaatsen en deze na verloop van tijd verwijderen. Daarbij zullen ook jouw materialen verwijderd worden. Zorg er dus voor dat je ruim van te voren jouw materialen op een aparte plek opslaat.

 

Vanuit Maatos is alles volledig AVG proof, met de juiste verwerkersovereenkomsten. Hiermee ga je akkoord tijdens het aanmaken van jouw site. Je bent natuurlijk zelf verantwoordelijk voor jouw klanten en de beveiliging en toegang tot de gegevens.

Natuurlijk, neem eens een kijkje op onze projectenpagina.

Probeer Maatos 30 dagen
vrijblijvend uit

Wat is de beste manier om erachter te komen of het Maatos-systeem aansluit bij jouw wensen? Door het te proberen! Dat kan 30 dagen lang, en het kost niets. Alles is toegankelijk: je kunt je Homepage designen, nieuwe cursussen maken, video’s, opdrachten en toetsen toevoegen en nog veel meer. 

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Zijn al je vragen beantwoord?

We kunnen ons voorstellen dat het een beetje overweldigend kan zijn. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen. 

Zijn al je vragen beantwoord?

Een eigen online cursus en website maken is niet niks. Wij zijn er graag voor je. Neem gerust even contact met ons op dan kijken we (geheel vrijblijvend) of we je verder kunnen helpen.