Waarom ons LMS gratis proberen?

We willen het je makkelijk maken, daarom mag je van ons het Maatos LMS gratis proberen. Dit houd in dat je meteen kan zien hoe jouw potentiële cursusplatform eruit gaat zien. Het gaat allemaal vrij gemakkelijk in z’n werk.

Waarom de gratis demo proberen?

Het feit dat je ons gevonden hebt, betekent waarschijnlijk dat je interesse hebt in een LMS of de mogelijkheden die ermee gepaard gaan. Nu is de beslissing voor een systeem, zoals het Maatos LMS of die van vergelijkbare bedrijven, meestal geen gemakkelijke om te maken. Daarom raden wij je zeker aan even te proberen, voor dat je in het diepe springt.

Geen beperkingen en direct online

Wanneer we zeggen dat je het LMS gratis kan proberen, betekent dat niet dat we heel veel functies achter slot en grendel verstoppen. Zelfs bij de gratis demo kan je gebruik maken van alle functionaliteiten én staat jouw LMS meteen online. Je kan dus meteen testen, delen met vrienden, familie of collega’s en aan de slag gaan met het maken van jouw eigen e-learnings en online cursussen.

Je krijgt dus als instructeur de mogelijkheid om je eigen lessen, cursussen en media te gaan creëren in het leer management systeem. Vervolgens kan je deze direct aanbieden aan bezoekers van jouw online platform.

Intuïtieve omgeving om in te werken

Met de digitale omgeving, waarmee je aan de slag gaat, kan je meteen media zoals afbeeldingen, video’s, audio en andere bestanden gaan plaatsten in de lessen. Je krijgt dus direct lessen die het volgen waard zijn. Wil je nog dieper in de lessen en cursussen duiken? Dat kan! Je kan namelijk ook toetsen, vragen en meer toevoegen aan de cursus. Geef antwoord op de vragen van cursisten en help ze met leren!

Statistieken uit de krachtige digitale leeromgeving halen

Wanneer cursisten in de cursus of training zitten, kan jij met het systeem volgen waar ze in het traject zitten en hoe goed ze scoren op de toetsen. Het is natuurlijk niet alleen leuk om te zien dat mensen je cursus volgen, maar het is nog toffer om te zien dat ze ook daadwerkelijk iets leren!

Waar kan je de gratis LMS demo voor gebruiken?

Net als het volwaardige systeem, kan je het demoaccount voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kan je deze gebruiken als een platform met online cursussen, als online handleiding voor jouw producten of als onderdeel van een mediastrategie. Uiteindelijk is de keuze geheel aan jou. Dit betekent dat je kan doen wat je wilt en dat wij je kunnen helpen met het behalen van jouw online succes.

Start vandaag nog met je Maatos site!

Artikel uit de categorie:

Rick de Bie

Rick de Bie

Rick is ondertussen een jaar werkzaam bij Maatos en heeft al tientallen instructeurs geholpen succesvol een cursus te publiceren! Leren over de belangrijkste onderdelen van marketing? Dan moet je bij Rick zijn. Het delen van kennis is een passie, vooral over onderwerpen waar hij diep op in kan gaan!

Download gratis ebook

Ontdek de 10 meest gemaakte fouten bij online cursussen

Krijg meteen toegang tot de laatste replay

Vul je gegevens in

Doe mee met het volgende live webinar!

Ontdek alle mogelijkheden van het systeem én stel live jouw vragen.