naomi van eenenaam

Maak kennis met Maatos: Succes Manager Naomi🦸‍♀️

Wanneer je aan de slag gaat met Maatos en Soofos, kun je rekenen op de beste support. En omdat we dat menselijke stukje super serieus nemen, willen we je ook alvast voorstellen aan je toekomstige sidekicks. In dit artikel maak je kennis met Naomi, Succes Manager bij Maatos. 

De vrolijkste functie bij Maatos 🥳

Ik werk voor Soofos’ zusterbedrijf: Maatos. Daar ben ik Succes Manager. En wat een vrolijke functie is dat! 

Ik zorg voor successen bij klanten, en dat is heel breed. Ik help bij vragen over het platform en de technologie erachter, zorg voor een uitgebreide supportpagina met heldere uitleg en design websites.

naomi van eenenaam

Oplossen, opstarten en ontwerpen 🤹

Veel vragen van klanten beantwoorden, die heel uiteenlopend zijn. Van “Mijn cursist kan niet inloggen” tot “Hoe plaats ik een inschrijfformulier voor mijn nieuwsbrief op mijn site”. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de Opstartservice van Maatos. Dit is een dienst voor mensen die hun Maatos-site willen laten vormgeven: dan design ik een goed werkende, professionele (en natuurlijk mooie!) website voor je.

Naomi’s lijstje van lievelingscursussen 🫶

Mijn werk kan ik blijven optimaliseren door cursussen als ‘CSS in Wordpress’ of ‘Maak een succesvolle landingspagina’. In mijn vrije tijd vind ik cursussen over persoonlijke ontwikkeling interessant: Human Design, astrologie of EFT. En handletteren lijkt me heel tof – ik houd van creatief bezig zijn.

naomi van eenenaam

Een cursus voor koppels, door koppels 👫

Mijn vriend ontwikkelde een vragenkaartspel voor koppels, om goede gesprekken te starten over onderwerpen die je misschien niet ‘zomaar’ aansnijdt. Communicatie, openheid en begrip zijn belangrijke waarden voor ons. En daar maken we nu een cursus over, specifiek voor samengestelde gezinnen! Daarover uiteraard later meer…😉

Nieuwsgierig naar de rest van het team? Hier lees je meer over oprichter Anton

Artikel uit de categorie:

Picture of Vicky Frissen

Vicky Frissen

Met blogs vol tips en vergeet-dit-nietjes schrijft copywriter Vicky over hoe je van je cursus een succes maakt - en er nog plezier aan beleeft ook.

Op zoek naar jouw niche?

Download onze gratis resource hoe je in 5 stappen jouw niche vindt

Download gratis resource

Vind in 5 stappen jouw niche

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we sturen je om de week de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Gratis e-book

Ga in 5 stappen dieper in op je doelgroep

Trends, tools en tips: we geven je wekelijks de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.