energy movement maatos

Maatos x Energy Movement: een community voor meer energie!

Hoe zou het voelen om elke ochtend op te staan met een bak aan energie? Nee, niet per se een bak koffie: we hebben het over energie die uit jezelf komt, niet uit een boontje.

In dit artikel stellen we Energy Movement aan je voor, die je precies dat geven. Of beter gezegd: die je dat zelf leren ontdekken.

Wat en wie schuilt er achter Energy Movement?

Energy Movement is een community op Maatos. Samen starten ze elke dag om 07.00u met actie, rust, beweging, voelen en alles wat daar tussenin zit. Dat kan door te boksen, dansen, of door een rustige flow te doen met z’n allen.

Die community is gestart door Lotte – pedagoog & projectleider en Rory, duikinstructeur op Bonaire. Ja, een interessante combinatie. 

Lotte gaf in haar studiejaren sportles in van alles en nog wat. Van zumba tot spinning, van bootcamp tot bodypump en alles daartussenin. Tijdens haar opleiding Pedagogiek maakte ze kennis met coaching, en dat smaakte naar meer. 

Ondertussen deed Rory de opleiding Sport & Bewegen (CIOS) en viel hij als een blok voor de duikwereld. Na het afronden van zijn opleiding en twee jaar sparen, verhuisde hij naar Bonaire om een leven als duikinstructeur te beginnen.

Uiteindelijk kruisten hun wegen in Bonaire, maar – Rory vertrok daarna al snel op wereldreis. Hoe ging dat verder? Dat is een lekker verhaal, en lees je hier.

panama

Hoe is Energy Movement ontstaan?

“We deden zelf al jaren lang aan sport en training geven. We hadden in de lockdown een groepje ondernemers die geïnteresseerd waren in het online thuis sporten. We begonnen met wat trainingen live via Skype te geven en merkten dat er veel vraag was naar dingen terugkijken en meer uitleg over de oefeningen. Dus we gingen cursussen maken die meer konden vertellen over de oefeningen, masterclasses over gezondheid: alles wat deze gezonde lifestyle kon versterken.”

Wat haal je als lid uit Energy Movement?

Wie geen ochtendmens is, weet hoe lastig het is om je motor op gang te krijgen. Doelbewust opstaan en je lichaam aan het werk zetten, helpt daarbij. Energy Movement geeft haar leden daarom tips voor beweging, ademhalingsoefeningen, meditaties, en work-outs waar je energie van krijgt. 

Ook geven ze masterclasses over energiemanagement en hoe je de regie neemt over je leven.

Hoe ontstond de match tussen Maatos en Energy Movement?

“Maatos geeft heel veel mogelijkheden voor een redelijk lage prijs ten opzichte van andere platforms. En we blijven zo lang plakken door hun zeer persoonlijke en professionele hulp en klantenservice. We zijn dik tevreden over hoe ze ons helpen in de onderneming.

De cursussen zelf was in ‘t begin even zoeken, maar dat hadden we snel onder de knie. Soms waren er dingen niet altijd even duidelijk, dus gingen we mailen en dan is het probleem vrij snel opgelost door de toppers die bij Maatos werken.”

“Mensen kunnen ergens terecht en ze maken vaak gebruik van onze website. De dingen die wij aanbieden helpen mensen echt verder op een hele overzichtelijke en waardevolle manier.”

“Zonder Maatos had ons bedrijf geen poten gehad. Wij zijn megatevreden vanwege alle functies, alle hulp en alle good effort die in en uit Maatos Stroomt. Het is echt een goede Maatos van ons geworden.”

Wat is jullie advies voor wie in jullie voetsporen wil treden?

“Niet te lang nadenken over keuzes, gewoon doen! Maak het, bouw het en als je ergens tegenaan loopt: vraag om hulp!”

En…what’s next?

“Wij werken met abonnees en hopen veel nieuwe mensen aan te trekken. Iedereen die bij ons lid is komt meer in beweging, dus graag zouden we nog wel honderden mensen in beweging willen zetten.”

Bekijk hier precies wat Energy Movement voor jou kan betekenen!

Artikel uit de categorie:

Vicky Frissen

Vicky Frissen

Met blogs vol tips en vergeet-dit-nietjes schrijft copywriter Vicky over hoe je van je cursus een succes maakt - en er nog plezier aan beleeft ook.

Voorkom deze fouten!

Download ons gratis e-book en voorkom de 10 meest gemaakte fouten bij online cursussen.

Download gratis e-book

Ontdek de 10 meest gemaakte fouten bij online cursussen

Maak betere cursussen. Verkoop meer cursussen.

Trends, tools en tips: we geven je wekelijks de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Gratis e-book

Maak jij deze 10 fouten niet?

Trends, tools en tips: we geven je wekelijks de updates die je nodig hebt. Je kunt je op elk moment uitschrijven.

Betere cursussen maken en meer verkopen?

Schrijf je in voor onze updates en ontvang wekelijks de beste tips, tools en trends in jouw inbox