maatos opstartservice

Focus op je eigen kracht: Maak jouw e-learning en laat ons jouw omgeving maken

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Voor veel instructeurs is het maken van een e-learning niet de grootste uitdaging: ze zijn immers experts in hun vakgebied. Die content en het lesmateriaal? Dat schudden ze als het ware uit hun mouw. Maar die online omgeving waar die e-learning op komt te staan, dat is een ander verhaal. Daar zit techniek en technologie achter die je misschien nog nooit hebt gebruikt. 

Is een online leeromgeving bouwen moeilijk?

Vooropgesteld: ook als je geen ervaring hebt met het bouwen van online leeromgevingen, kun je dat met Maatos prima zelf doen. We hebben een gebruiksvriendelijk platform, waarin je alles zelf kunt opzetten. Mocht je je nou echt 100 procent willen focussen op het creëren van je cursusmateriaal en geen omkijken hebben naar je cursusomgeving? Dan helpen we je graag een handje. 

Kan Maatos mij helpen met een cursusomgeving bouwen?

Ja, graag zelfs. Ieder z’n vak, namelijk. Wij geloven dat iedereen moet doen waar ze goed in zijn. Wanneer jij echt met tegenzin je eigen cursusomgeving in elkaar moet gaan zetten, zal dat de kwaliteit niet ten goede komen. En wij willen juist dat jij alles uit Maatos kunt halen wat erin zit, en dat je cursisten ook tevreden zijn. Daarom bieden we de opstartservice aan. 

Ons team van ervaren experts stelt daarmee op basis van de door jouw gewenste huisstijl, je smaak en praktische wensen een professionele online leeromgeving op voor jou en je cursussen.

Als zelfstandig ondernemer heb je niet altijd evenveel tijd om aan je product of website te zitten. Maatos helpt je hier enorm mee. In eerste instantie door het grootste gedeelte van het werk voor je te verrichten bij het opstarten van je e-learning. Er wordt letterlijk een groot deel van het werk voor je uitgevoerd: je website, domeinhosting en functionaliteit. Wat er overblijft zijn enkele minimale aanpassingen, zoals evt. een kleurtje zelf aanpassen. Bij de intake kun je al je branding gegevens doorgeven. Die worden dan direct gebruikt bij het opzetten van jouw omgeving. Dit is iets wat ik bij andere aanbieders van e-learning platforms niet voorbij heb zien komen (terwijl je daar toch aanzienlijk meer betaalt per maand).

Emile Ruig   |   Click Social

Hoe werkt de opstartservice?

Wanneer je de service aanvraagt, sturen wij je een korte vragenlijst toe. Daarmee bepalen we hoe je leeromgeving eruit moet komen te zien. Binnen 5 tot 10 werkdagen na het ontvangen van je wensen ontvang je een eerste versie van je e-learning. Uiteraard kun je hierop feedback geven, die wij vervolgens weer zo snel mogelijk verwerken. Ben je tevreden met de aanpassingen? Dan kan je site live!

Er zijn drie pakketten waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van hoe ingewikkeld je e-learning gaat worden. Al vanaf 249 euro helpen wij je je website op te maken en online te zetten. Meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Je vindt hier alles over onze opstartservice. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Artikel uit de categorie:

Vicky Frissen

Vicky Frissen

Met blogs vol tips en vergeet-dit-nietjes schrijft copywriter Vicky over hoe je van je cursus een succes maakt - en er nog plezier aan beleeft ook.

Download gratis ebook

Ontdek de 10 meest gemaakte fouten bij online cursussen